SEX

Πώς να κατευθύνεις το αγόρι σου να βρει το σημείο G σου;

Πώς να κατευθύνεις το αγόρι σου να βρει το σημείο G σου;
ΠΗΓΗ: INSTAGRAM
Η επικοινωνία είναι το «κλειδί»!
Το σημείο G, ένας από τους πιο συζητημένους και μυστηριώδεις αισθητήριους τομείς του γυναικείου σώματος και έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης και έρευνας για πολλά χρόνια. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη ζώνη στο εσωτερικό του γυναικείου σώματος που μπορεί να προσφέρει έντονες αισθήσεις και οργασμούς και είναι φυσιολογικό να θες να νιώσεις την απόλυτη κορύφωση, κατά τη διάρκεια του σεξ, με τον σύντροφό σου. Τι γίνεται όμως όταν εκείνος δεν έχει καταφέρει να βρει το σημείο G σου, με αποτέλεσμα να ολοκληρώνει μόνο αυτός και όχι εσυ;
Για όλα υπάρχουν λύση και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει λόγος πανικού και άγχους. Σου έχω 10 συμβουλές για το πώς να κατευθύνεις το αγόρι σου να βρει το σημείο G σου και να ζήσετε την απόλυτη στιγμή πάθους και ηδονής ολοκληρώνοντας...και οι δύο!

Η επικοινωνία είναι το «κλειδί»

Η βάση κάθε επιτυχημένης σεξουαλικής εμπειρίας είναι η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία. Συζήτησε με τον σύντροφό σου για το τι είναι το σημείο G και κατά τι διάρκεια του σεξ μίλα του, επικοινωνόντας του που νιώθεις καλά ή σε ποιο σημείο είσαι πιο κοντά στην κορύφωση. Είναι σημαντικό να μιλάτε και να αναφέρετε όλα όσα σας αρέσουν στο σεξ και πρέπει να μοιραστείς μαζί του τυχόν ανησυχίες ή εκείνη τη φαντασίωση που θέλεις να πραγματοποιήσετε πάρα πολύ.

Προετοιμασία και χαλάρωση

Η χαλάρωση είναι από τα πιο σημαντικά βήματα. Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο είστε άνετοι και χαλαροί. Δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα με απαλή μουσική και χαμηλό φωτισμό. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε με ένα χαλαρωτικό μασάζ για να μειώσετε την ένταση και να ενισχύσετε την αίσθηση εμπιστοσύνης.

Προκαταρκτικά

Αφιερώστε χρόνο στα προκαταρκτικά παιχνίδια. Η διέγερση της κλειτορίδας και άλλων ερωτογενών ζωνών μπορεί να βοηθήσει στο να είσαι πιο δεκτική στην εξερεύνηση του σημείου G. Ο σκοπός είναι να είσαι εντελώς διεγερμένη πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση.

Χρήση των δακτύλων

Τα δάχτυλα είναι ένας από τους πιο άμεσους και αποτελεσματικούς τρόπους για να βρείτε το σημείο G. Ζήτησε από τον σύντροφό σου να χρησιμοποιήσει το δείκτη ή το μεσαίο δάχτυλο, να τα εισάγει απαλά στον κόλπο και να κατευθυνθεί προς την μπροστινή τοιχωματική πλευρά. Οι κυκλικές και παλινδρομικές κινήσεις μπορούν να βοηθήσουν στη διέγερση της περιοχής.

Προσαρμογή πίεσης και ρυθμού

Το σημείο G μπορεί να απαιτεί διαφορετική πίεση και ρυθμό από ό,τι άλλες περιοχές. Ενθάρρυνε τον σύντροφό σου να ξεκινήσει με απαλή πίεση και να αυξήσει σταδιακά την ένταση, ενώ παράλληλα προσαρμόζει τον ρυθμό ανάλογα με τις αντιδράσεις σου. Ενημέρωσέ τον για το τι σου αρέσει περισσότερο.

Πειραματιστείτε δοκιμάζοντας στάσεις που δεν έχετε ξανά κάνει

Διάφορες σεξουαλικές στάσεις μπορεί να διευκολύνουν την πρόσβαση στο σημείο G. Πειραματιστείτε και δείτε τι σας βολεύει καλύτερα.

Χρήση παιχνιδιών

Υπάρχουν πολλά sex toys στην αγορά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την τόνωση του σημείου G. Δοκιμάστε ένα από αυτά για να δείτε αν μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη και τη διέγερση της περιοχής. Αυτά τα παιχνίδια είναι σχεδιασμένα με καμπυλωτές άκρες που διευκολύνουν την προσέγγιση του σημείου G.

Ακούστε το σώμα σας

Το σώμα σου θα σου δείξει τον δρόμο. Δώσε σημασία στις αντιδράσεις σου και ενημέρωσε τον σύντροφό σου για το τι σου προσφέρει ευχαρίστηση και τι όχι. Η εξερεύνηση του σημείου G μπορεί να είναι μια ευχάριστη διαδικασία ανακάλυψης τόσο για σένα όσο και για τον σύντροφό σου.

Υπομονή και επιμονή

Η εξερεύνηση του σημείου G μπορεί να χρειαστεί χρόνο και υπομονή. Μην απογοητεύεστε αν δεν το βρείτε αμέσως. Κάθε σώμα είναι μοναδικό και χρειάζεται χρόνο για να μάθετε πώς να το διεγείρετε με τον καλύτερο τρόπο. Επικεντρωθείτε στην απόλαυση της διαδικασίας και όχι μόνο στο αποτέλεσμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.06.2024 - 21:56

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ