Beach waves: Πώς θα τους δώσεις μεγαλύτερο κράτημα το καλοκαίρι

Beach waves: Πώς θα τους δώσεις μεγαλύτερο κράτημα το καλοκαίρι
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Θα διαρκεί ακόμα και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες.

Είναι γνωστό ότι τα κυματιστά μαλλιά και οι χαλαρές μπούκλες είναι από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα του καλοκαιριού. Ωστόσο, η έντονη ζέστη αυτής της περιόδου συχνά μειώνει τη διάρκεια του αγαπημένου μας hair-look. Τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό; Ευτυχώς, τα social media έχουν τη λύση. Κράτησε σημειώσεις και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να διατηρήσεις τα κυματιστά σου μαλλιά υπέροχα όλη μέρα.

Σε καθαρά και στεγνά μαλλιά, ξεκίνησε εφαρμόζοντας ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα και στη συνέχεια μια μους για σγουρά μαλλιά. Μετά την εφαρμογή των προϊόντων, χτένισε τα μαλλιά σου για να βεβαιωθείς ότι το προϊόν έχει απλωθεί σε όλο το μήκος ομοιόμορφα. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα εργαλείο styling για να δημιουργήσεις beach waves ή μπούκλες, όπως θα έκανες συνήθως. Άφησε τα μαλλιά να κρυώσουν και άνοιξε τις μπούκλες με τα δάχτυλά σου για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Εναλλακτική Μέθοδος Χωρίς Θερμότητα

Αν θέλεις να πετύχεις το αγαπημένο σου wavy look για το καλοκαίρι χωρίς να χρησιμοποιήσεις θερμότητα, υπάρχει τρόπος! Ψέκασε σε στεγνά μαλλιά σπρέι αλατόνερου και στη συνέχεια φτιάξε δύο πλεξούδες. Κοιμήσου με τις πλεξούδες όλο το βράδυ, και το επόμενο πρωί, όταν τις λύσεις, θα έχεις πανέμορφα κυματιστά μαλλιά.

@jamievanslooten it’s the crimp-curl combo that does it for meeeee #hairtok #hairtutorial #hairhowto #hairstyle #hairideas ♬ Back It up and Dump It (Dump Truck) - GC Eternal & Kinfolk Thugs & TYME BOMB

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείς να διατηρήσεις τα καλοκαιρινά σου κυματιστά μαλλιά και τις χαλαρές μπούκλες φρέσκα και όμορφα όλη μέρα, ανεξάρτητα από τη ζέστη.

@hunterkailey Replying to @JULIE ØVERLAND;) obsessed with these right now! #heatlesscurls #heatlesswaves #daehair #hairhealth #hairtutorials #mermaidhair #blondehair #healthyhairhabits #hairgoals #healthyblondehair ♬ original sound - hunterkailey

Τελευταία τροποποίηση στις 28.06.2024 - 11:25