Bob Hair: Η Olivia Palermo μας δίνει τις απόλυτες ιδέες για τα χτενίσματα του καλοκαιριού

Bob Hair: Η Olivia Palermo μας δίνει τις απόλυτες ιδέες για τα χτενίσματα του καλοκαιριού
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
4 ιδέες απο την Olivia Palermo για τα καρέ μαλλιά, για να πάρεις έμπνευση!

Η Olivia Palermo είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο κομψές γυναίκες στον κόσμο της showbiz. Είτε θαυμάζεις το κομψό και παράλληλα μοντέρνο στυλ της, είτε προτιμάς κάτι διαφορετικό, το σίγουρο είναι ότι οι στιλιστικές της επιλογές προσφέρουν άφθονη έμπνευση. Μια ματιά στο Instagram της είναι αρκετή για να το επιβεβαιώσεις. Όμως, πέρα από τα εντυπωσιακά outfits της, αντλούμε έμπνευση και από τα beauty looks της.

Το μακιγιάζ της Olivia είναι πάντα άψογο, τα μαλλιά της καλοχτενισμένα και συχνά επιλέγει ιδιαίτερα στυλ, ειδικά για εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Τον τελευταίο χρόνο, που έχει υιοθετήσει την απόλυτη τάση του καρέ και κρατά τα μαλλιά της σε κοντό μήκος, η Olivia έχει γίνει το απόλυτο hair icon. Κάθε φορά που τη βλέπουμε, μας βάζει σε σκέψεις να κλείσουμε ραντεβού στο κομμωτήριο. Τα διαφορετικά χτενίσματα που καταφέρνει να δημιουργήσει σε αυτό το φαινομενικά δύσκολο μήκος μας προσφέρουν συνεχή έμπνευση.

Αυτή τη φορά, η ίδια μας δείχνει πώς μπορούμε να κάνουμε styling σε ένα καρέ κούρεμα, ώστε να δείχνει πάντα όμορφο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η Olivia αποδεικνύει ότι το καρέ δεν είναι μόνο κομψό, αλλά και ευέλικτο, προσφέροντας άπειρες δυνατότητες για μοναδικά και δροσερά hair looks ιδανικά για το καλοκαίρι. Πάρε έμπνευση:

Τελευταία τροποποίηση στις 29.06.2024 - 03:11