Shower Routine: Η μέθοδος CWC προτείνει να χρησιμοποιείς πρώτα το conditioner

Shower Routine: Η μέθοδος CWC προτείνει να χρησιμοποιείς πρώτα το conditioner
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Μήπως τόσο καιρό λούζεις τα μαλλιά σου λάθος;

Η νέα μέθοδος CWC προστατεύει τα μαλλιά από το σπάσιμο και την αφυδάτωση, ενώ τα διατηρεί υγιή και δυνατά. Αντί να χρησιμοποιούμε πρώτα σαμπουάν και μετά conditioner, όπως κάνουν οι περισσότεροι, η μέθοδος CWC προτείνει πρώτα το conditioner, στη συνέχεια το σαμπουάν, και τέλος πάλι το conditioner.

Τι είναι η μέθοδος CWC;

Η μέθοδος CWC ( Continioner= conditioner, Wash = σαμπουάν, Conditioner = conditioner) έρχεται να αλλάξει τις μέχρι τώρα συνήθειες. Πρόκειται για μία νέα μέθοδος που προτείνει να λούζουμε τα μαλλιά μας πρώτα με το conditioner, μετά με το σαμπουάν και να ολοκληρώνουμε πάλι με το conditioner.

Το conditioner είναι ουσιαστικό για την ενδυνάμωση της τρίχας, καθώς βοηθά στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων μαλλιών και ενισχύει την αντοχή τους, μειώνοντας την πιθανότητα τριχόπτωσης λόγω σπασίματος.

Η διαδικασία της μεθόδου CWC περιλαμβάνει την εξής σειρά: αρχικά, εφαρμόζουμε το conditioner στις άκρες και τα μήκη των μαλλιών, αποφεύγοντας τη ρίζα. Χρησιμοποιούμε μια χτένα για να ξεμπλέξουμε τα μαλλιά και να απλωθεί καλύτερα το προϊόν. Ξεπλένουμε και προχωράμε με το σαμπουάν, δημιουργώντας αφρό στο τριχωτό της κεφαλής. Ξεπλένουμε καλά και ολοκληρώνουμε με μια δεύτερη εφαρμογή του conditioner, αφήνοντάς το να δράσει για λίγα λεπτά πριν ξεπλύνουμε ξανά.

Ακολουθώντας τη μέθοδο CWC, μειώνεται το σπάσιμο της τρίχας και τα μαλλιά προστατεύονται από την αφυδάτωση και την ξηρότητα, παραμένοντας λαμπερά και υγιή.