Πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη έχει φέτος το Πάσχα η Ανδρομάχη και ο βασικότερος είναι φυσικά ο 7 μηνών γιος της. Αυτό θα είναι άλλωστε το πρώτο Πάσχα για εκείνην και τον Γιώργο Λιβάνη ως γονείς.
Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβασε στα social media βίντεο από το ταξίδι τους προς το χωριό, ένα πολύ τρυφερό που κρατά τον γιο της αγκαλιά στο πίσω κάθισμα αλλά και ένα πιο αστείο.
«Θεέ μου…σ’ευχαριστώ🥹🫠🙏🏽🤍 #babyboy» έγραψε στο ασπρόμαυρο βιντεάκι που ανέβασε μέσα από το αμάξι.
Στο TikTok βέβαια μας έδειξε το μωρό να κοιμάται και το καθισματάκι του σκεπασμένο με σεντονάκι γιατί όπως έγραψε τον ενοχλούσε ο ήλιος που έμπαινε από την ηλιοροφή του αυτοκινήτου. «Τσαντίρι το αμάξι» ήταν το σχόλιό της με τους ήχους του Θανάση του μερακλή.
Πάντως αν πρέπει να κάνουμε μια μαντεψιά, ο προορισμός τους είναι τα Λεχαινά Ηλείας, το χωριό της Ανδρομάχης, παρότι φυσικά το ζευγάρι απέφυγε να αναφέρει πού πηγαίνει.
@andromache_dim Τσαντίρι το αμάξι🤣 Νύσταζε και δεν τον άφηνε η ηλιοροφή να κοιμηθεί🙌🏽 @Livanis_Giorgos #πασχα #χωριο #foryou #tik_tok #fy #fyp #boymom #newmom #mpesfypgamw ♬ πρωτότυπος ήχος - thanasis_o_meraklis
Όσο για τον Γιώργο Λιβάνη, η φωτογραφία που ανέβασε τα λέει όλα για τη ζωή ενός νέου γονιού: Μπύρες και... μπιμπερό!