Και καθώς αυτό το Πάσχα, λόγω και τ ης εγκυμοσύνης της συζύγου του, Σιμώνης Χριστοδούλου το ζευγάρι δεν έφυγε εκτός Κύπρου, αλλά προτίμησε να μείνει εντός και να γιορτάσει οικογενειακά, η Σιμώνη κάτι οργάνωσε για τα γενέθλιά του.
Όχι κάτι μεγάλο. Οικογένεια και λίγοι στενοί φίλοι στο σπίτι τους έτσι για να σβήσει τα κεράκια της τούρτας του και να του ευχηθούν. Και έτσι τον περίμεναν. Με μια τούρτα που είχε πάνω τον ίδιο ως chef με ποδιά και καπέλο και τη Σιμώνη να την κρατάει με τα κεράκια αναμμένα κι έτοιμα για την ευχή.
"When I was a kid I had a dream..
And it was you🤩
Happy birthday baby ♥️" έγραψε η ίδια στην κοινή τους φωτό... Δηλαδή: "Όταν ήμουν παιδί είχα ένα όνειρο... και ήσουν εσύ...Χρόνια πολλά μωρό μου"
Αυτά τα γενέθλια και για τον ίδιον είναι αλλιώς. Στα επόμενα θα είναι πια μπαμπάς και όλα θα είναι διαφορετικά. Και τόσο ο ίδιος, όσο και η γυναίκα της ζωής του δεν βλέπουν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους.