Jennifer Aniston: Αυτό είναι το κραγιόν που δεν λείπει ποτέ απο την τσάντα της

Jennifer Aniston: Αυτό είναι το κραγιόν που δεν λείπει ποτέ απο την τσάντα της
Το αγοράζεις ξανά και ξανά και έχει την τέλεια ροζ-nude απόχρωση΄.

Η Jennifer Aniston έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι ως Rachel Green στη σειρά «Friends» φορούσε πάντα μία συγκεκριμένη απόχρωση κραγιόν στα περισσότερα επεισόδια. «Το κραγιόν Paramount της MAC. Ήταν μία πολύ καφέ απόχρωση. Αυτό θυμάμαι ότι ήταν το κραγιόν μου στα ‘Φιλαράκια’», είχε αναφέρει.

Αυτό το κραγιόν εξακολουθεί να κυκλοφορεί και παραμένει δημοφιλές. Τι γίνεται όμως με την Jennifer Aniston σήμερα; Ποιο κραγιόν επιλέγει να φοράει στην καθημερινότητά της; Όπως φαίνεται, η διάσημη ηθοποιός έχει ένα αγαπημένο προϊόν που φροντίζει να έχει πάντα μαζί της.

«Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν μου αρέσει να φοράω πολλά. Προτιμώ το minimal μακιγιάζ. Ένα ροζ nude κραγιόν, μία στρώση μάσκαρα και ίσως λίγο κρεμώδες ρουζ. Αν έπρεπε να έχω στο νεσεσέρ μου μόνο 5 προϊόντα μακιγιάζ, αυτά θα ήταν: μάσκαρα, balm χειλιών, ένα καλό κραγιόν, λατρεύω το K.I.S.S.I.N.G Lipstick στην απόχρωση Penelope Pink της Charlotte Tilbury, concealer και ένα άρωμα σε μίνι συσκευασία, ώστε να το ψεκάζω όποτε θέλω», αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο Marie Claire Αυστραλίας.

{https://www.instagram.com/p/C6RjNknRifz/?img_index=1}

Αυτό το ροζ nude κραγιόν αποτελεί την ιδανική επιλογή για την καθημερινή της εμφάνιση, προσφέροντας ένα φυσικό και κομψό look. Η Jennifer Aniston αποδεικνύει πως η απλότητα και η φινέτσα μπορούν να συνδυαστούν άψογα, προσφέροντας ένα διαχρονικό και μοντέρνο στυλ.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.06.2024 - 23:39