Baby Face: Όλα τα μυστικά στο μακιγιάζ για δέρμα σαν μωρού

Baby Face: Όλα τα μυστικά στο μακιγιάζ για δέρμα σαν μωρού
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
3 απλά μυστικά που θα κάνουν τη διαφορά στο beauty look σου και σου χαρίσουν πιο νενανική επιδερμίδα στη στιγμή!

Οι επιλογές στο μακιγιάζ είναι πραγματικά απεριόριστες και καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, επιθυμούμε την δημιουργία πιο φυσικών και με ελαφριά βάση, beauty looks που να αναδεικνύουν τη φυσική μας ομορφιά. Ακολουθώντας σωστά tips μπορούμε να διατηρήσουμε το δέρμα μας απαλό και φρέσκο, σαν μωρού.

1.Αναμειγνύουμε μια μικρή ποσότητα λεπτόρρευστου foundation (ή ενος skin tint ακόμη καλύτερα) με το αντιηλιακό μας και το εφαρμόζουμε με ένα ειδικό πινέλο makeup στην επιδερμίδα μας.

2.Μετά την εφαρμογή του foundation, φωτίζουμε τα σκοτεινά σημεία του προσώπου μας χρησιμοποιώντας έναν concealer. Προσοχή! Σε αυτό το step, επιλέγουμε έναν τόνο πιο ανοικτή την απόχρωση του concealer μας για να δώσουμε φως στις περιοχές. Αναμιγνύουμε το concealer με ενυδατική κρέμα ματιών, για πιο φυσικό αποτέλεσμα, και το εφαρμόζουμε στα στρατηγικά σημεία του προσώπου μας, με ένα πινέλο, όπως στις γωνίες κάτω από τη μύτη, στο κέντρο του μετώπου, κάτω από τα χείλη και κάτω από τα μάτια.

3.Το ρουζ είναι ο νούμερο ένα σύμμαχος φρεσκάδας. Έτσι επιλέγουμε ένα σε κρεμώδη υφή, καθώς γίνεται ένα με την επιδερμίδα μας και την αναμειγνύουμε στο χέρι μας με λίγη πούδρα λάμψης. Αφού γίνουν έναν, απλώνουμε το προϊόν από την αρχή των ζυγωματικών μας προς τους κροτάφους και στα κόκκαλα των ματιών, κάτω από τα φρύδια, για μια υγιή και φυσική λάμψη.

{https://www.tiktok.com/@veronikabialek/video/7211522989790153989?lang=en&q=fresh%20makeup&t=1719411442722}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2024 - 17:20