Το λες κι επίσημο πια. Η Οικονομάκου στην Ιταλία με φανέλα του Cerella στο γήπεδο!

Το λες κι επίσημο πια. Η Οικονομάκου στην Ιταλία με φανέλα του Cerella στο γήπεδο!
Ο έρωτας, το χρήμα κι ο βήχας δεν κρύβονται.

Και όσον αφορά την Αθηνά Οικονομάκου και τον Bruno Cerella βήχας δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως σίγουρα έρωτας και πλέον δεν κρύβεται κιόλας. Όπως δείχνουν τα πράγματα η ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι φουλ ερωτευμένη -όχι πως ο Bruno πάει πίσω- με τον Ιταλοαργεντινό κούκλο πρώην μπασκετμπολίστα και νυν επιχειρηματία στον χώρο του real estate και όχι μόνο.

Και απ' ότι δείχνουν τα πράγματα και οι ίδιοι έχουν αποφασίσει πια να μην κρύβονται. Τουλάχιστον έτσι δείχνει το γεγονός ότι εκείνος πριν από λίγες μέρες δημοσίευσε τον εαυτό του και τον κολλητό του με ζωγραφισμένα τζην μπουφάν με τις προσωπογραφίες τους και σε σχόλιο ευχαριστεί την Αθηνά Οικονομάκου γι' αυτό. (Προφανώς λοιπόν ήταν δώρο της).

Ενώ μόλις χθες η Αθηνά δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες με΄σα από το αεροπλάνο με πονηρή φατσούλα πηγαίνοντας όπως καταλάβαμε εκ του αποτελέσματος στην Ιταλία να τον συναντήσει και να τον δει σε ένα επετειακό φιλανθρωπικό ματς που θα συμμετείχε. Και όχι μόνο αυτό αλλά δημοσίευσε και φωτογραφία της μέσα από το γήπεδο, μπροστά μπροστά -VIP θέση- σχεδόν πάνω στο court με την ίδια να φοράει τη φανέλλα με το όνομα του Cerella κάνοντας το σήμα της νίκης. Αυτά είναι...

OIKONOMAKOU_ITALIA_ME_TI_FANELLA_TOU_CERELLA_9_9f21b.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 28.06.2024 - 10:56