Η Χρουσαλά παίζει τέννις στο πιο iconic γήπεδο του κόσμου. Πόσο της κόστισε;

Η Χρουσαλά παίζει τέννις στο πιο iconic γήπεδο του κόσμου. Πόσο της κόστισε;
Εντάξει, ζωάρα. Έχετε καμιά αμφιβολία;

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας -γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας Λαιμού- είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια που γνωρίζουμε. Έχουντας κλείσει πια 14 χρόνια γάμου είναι από τους λίγους που παραμένουν όχι απλά μαζί, αλλά κυρίως μαζί κι ευτυχισμένοι έχοντας αποκτήσει πια και τρία παιδιά που λατρεύουν.

Για την Μαριέττα και τον Λέοντα η σχέση τους ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και γρήγορα αποφάσισαν πως θέλουν να περάσουν μαζί ολόκληρη τη ζωή τους. Η πρόταση γάμου έγινε το 2008 στη Βενετία και δύο χρόνια αργότερα, στις 5 ιουνίου του 2010 στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι ενώσαν τις ζωές τους σε έναν γάμο υπερπαραγωγή.

Αν δεν έκαναν εκείνοι γάμο υπερπαραγωγή ποιοι θα έκαναν; Ο Λέων Πατίτσας ανήκει στους πολύ επιτυχημένους εφοπλιστές έχοντας καταφέρει όχι μόνο να διατηρήσει ψηλά την ναυτιτλιακή εταιρεία της οικογένειάς του αλλά να την αναπτύξει και περισσότερο. Λεφτά υπάρχουν δηλαδή και τα χαίρονται.

Πολίτες του κόσμου ταξιδεύουν συχνά και η Μαριέττα μοιράζεται πολλές φορές στα Social Media εικόνες από τους προορισμούς τους. Πρόσφατα βρέθηκαν στο Positano και παρά το γεγονός ότι έφτασαν σκαφάτοι επέλεξαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία της περιοχής για να μείνουν. Το Il San Pietro di Positano, με απεριόριστη θέα και facilities που ζαλίζουν. Όπως το iconic γήπεδο τέννις ανάμεσα στα βράχια ακριβώς δίπλα στη θάλασσα και που διατίθεται αποκλειστικά για τους πελάτες του ιστορικού και εντυπωσιακού ξενοδοχείου.

Ζαλίζουν βέβαια και τα χρήματα που απαιτούνται για τη διαμονή στο εν λόγω υπερπολυτελές ξενοδοχείο με την υπέροχη θέα. Από 3.000 Ευρώ τη βραδιά το απλό δωμάτιο, ως τα 6.400 Ευρώ τη βραδιά η σουίτα Βιργινία. Χμμμ, κάπου μέσα στο κεφάλι μας παίζει στο repeat... ήσουν μόνο για μια νύχτα (και αν) καληνύχτα, καληνύχτα.

Il_Pietro_suite_Positano_cedaa.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 28.06.2024 - 16:19