«Αγαπώ το καλοκαίρι και νομίζω πως και αυτό με αγαπάει» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη ποστάροντας τις τελευταίες φωτογραφίες πριν αναχωρήσει από τις Μαλδίβες.
Και έφερε το καλοκαίρι ποζάροντας με γαλάζιο μπικίνι που έκανε θραύση.
Η παρουσιάστρια όμως έκανε και δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού που ενημερώθηκε και την περίμενε στην έξοδο από το αεροπλάνο. Μάλιστα στα πλάνα φαίνεται ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, να λοξοδρομεί για να αποφύγει τον φακό.
Η ίδια πάντως ευγενικά ρωτήθηκε και απάντησε: «Είναι αλήθεια, μείναμε πολύ καιρό, ήταν πολύ καλά. Πέρασα πολύ ωραία, φανταστικά και οικογενειακά».
Η Ελένη μάλλον αιφνιδίασε τους θαυμαστές της όταν ξαφνικά άρχισε να ποστάρει εξωτικές φωτογραφίες καθώς είχε αναχωρήσει για τις Μαλδίβες πολύ πριν το Πάσχα, πράγμα που επιβεβαίωσε στις δηλώσεις της.