Big Brother: Οι 16 παίκτες στο σπίτι... Ποιούς ξεχωρίσατε;

27.04.2025
Big Brother: Οι 16 παίκτες στο σπίτι... Ποιούς ξεχωρίσατε;
Η αρραβωνιαστικιά του Ευρωβουλευτή, η πρώην του Μάστορα και το μοντέλο του Λιάγκα...

Κι όχι μόνο... Και famous αγρότης και influencers και πολιτικός και οικολόγος.... Απ' όλα έχει ο μπαξές... και ήδη έχουμε παίκτες στο κρυφό δωμάτιο που θα έχουν ενεργό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

ΓΙατί ο BIG BROTHER ξέρει πώς να κάνει την εμπειρία της συγκατοίκησης ανεπανάληπτη ξεκινώντας τις δοκιμασίες από το πρώτο δευτερόλεπτο... Οι 16 συγκάτοικοι που κατάφεραν να πάρουν το κλειδί για το σπίτι μπήκαν -κάποιοι όχι φανερά-και πάμε να τους γνωρίσουμε:

Γιώργος Αντωνιάδης

Ζει στη Θεσσαλονίκη αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Από την ηλικία των 5 ετών ασχολήθηκε με το Tae Kwon Do, όμως τον κέρδισε το ποδόσφαιρο. Ως
επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες και έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες όπως η Παναχαϊκή.

Δηλώνει πως είναι αυθόρμητος, ρεαλιστής και αυθεντικός. Θεωρεί τον εαυτό του πολύ τακτικό και παραδέχεται πως έχει μεγάλο θέμα με την καθαριότητα, την ακαταστασία και το… ροχαλητό.

Είναι ο πρώτος που πήρε αποστολή!

Θεοφανία Νικολαΐδη

Έγινε μητέρα στα 16 και για το λόγο αυτό, θέλοντας να εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή ζωή για την ίδια και το παιδί της, εργάστηκε από μικρή. Στον ψηφιακό κόσμο, έχει
δυναμική παρουσία στο TikTok, με το λογαριασμό της να μετρά περισσότερους από 22.4K followers.

Δηλώνει αυθεντική, αντισυμβατική και με αιχμηρό χιούμορ. Δε διστάζει να πει ό,τι σκέφτεται. Δεν έχει φίλους, δεν ψάχνει αποδοχή και δεν επηρεάζεται από την κριτική.

Dada

Ο Dada μεγάλωσε στο Bari της Ιταλίας, αλλά από το 2017 ζει στη Σαντορίνη, όπου εργάζεται ως τουριστικός συνοδός. Δουλεύει 9 μήνες το χρόνο, ενώ τους υπόλοιπους 3 ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Έχει επισκεφθεί 80 χώρες και μιλάει 7 γλώσσες.

Τα τελευταία τρία χρόνια έχει επιλέξει να είναι βίγκαν. Η οικολογία αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής του. Κάνει διαλογισμό και πιστεύει πολύ στις ενέργειες και το κάρμα. Η φιλοσοφία του στη ζωή είναι πως «ό,τι δίνεις, παίρνεις».

Μαίρη Χατζηπαύλου

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάστηκε για λίγο στο αντικείμενο των σπουδών της ώσπου συνειδητοποίησε πως δεν την εκφράζει το συγκεκριμένο και στράφηκε στο μόντελινγκ. Και εργάζεται ως μοντέλο στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα.

Λατρεύει να ταξιδεύει μόνη. Δηλώνει γυναίκα με έντονη παρουσία και δυναμικό χαρακτήρα, ωστόσο παραδέχεται πως δύσκολα εμπιστεύεται τους ανθρώπους. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ψυχαναγκαστικό με την καθαριότητα, ειλικρινή, τελειομανή, συναισθηματικό και ευσυγκίνητο.

Νίκος Ζαφειράκης

Μένει μόνιμα στη Λάρισα όπου συγκατοικεί με την κοπέλα του τη Μαρία. Έχασε και τους δύο γονείς του στα 11 και σε σύντομο διάστημα, έτσι μεγάλωσε με την γιαγιά του που αποτελεί «φάρο» στη ζωή του. Εργάστηκε από μικρή ηλικία και δηλώνει περήφανος για όσα έχει καταφέρει.

Οι πλημμύρες που έπληξαν την πόλη του τον ανάγκασαν να αφήσει πίσω τις σπουδές του. Ωστόσο, είναι αποφασισμένος να τις ολοκληρώσει γιατί το όνειρό του είναι να σταθεί δίπλα στα παιδιά. Δηλώνει ειλικρινής και ευαίσθητος, είναι υπερήφανος για τις αρχές με τις οποίες έχει μεγαλώσει και για το φιλότιμο που τον διακρίνει.

Nancy Tawby

Ο πατέρας της κατάγεται από τον Λίβανο και η μητέρα της από την Κρήτη. Οι δύο κουλτούρες με τις οποίες μεγάλωσε καθόρισαν και την προσωπικότητα της. Στα 19 της επέλεξε να μετακομίσει από τον Λίβανο μόνιμα στην Ελλάδα και στη συνέχεια παντρεύτηκε και απέκτησε μία κόρη.

Θεωρεί τον εαυτό της δυναμική, αυθεντική και έντονη προσωπικότητα, με μηδενική ανοχή στο ψέμα, τη διπροσωπία και την αδικία. Είναι ψυχαναγκαστική με την καθαριότητα, την υγιεινή και απεχθάνεται την ακαταστασία.

Χρήστος Γκικουρίας

Ζει στο Λονδίνο, αν και γεννήθηκε στην Αθήνα, και έχει καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο. Μεγάλωσε σε μία πολύ δεμένη οικογένεια και λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζαν οι γονείς του, εργάστηκε από πολύ μικρός για να τους βοηθήσει.

Ασχολείται με το on line streaming και τα social media όπου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Μαζί με τον αδερφό του, μέσα από το προφίλ «Gikou Brothers» στο TikTok έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές. Δηλώνει αυθόρμητος, πεισματάρης και δουλευταράς.

Στυλιάνα Αβερκίου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό. Σπούδασε Multimedia & Graphic Design και ασχολείται κυρίως με φωτογραφήσεις γάμων, ενώ παράλληλα, απασχολείται και
ως Μakeup Artist.

Είναι αρραβωνιασμένη με τον Κύπριο Ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου. Aπό τους γύρω της απαιτεί ειλικρίνεια, χαρακτηρίζει τον εαυτό της ντροπαλό, δεν κάνει εύκολα φιλίες και χρειάζεται χρόνο για να ανοιχτεί στους ανθρώπους.

Χρήστος Ντεντόπουλος

Μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Αθήνα όπου ζει με την οικογένειά του και τη Λακκόπετρα Αχαΐας όπου ασχολείται με αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Έγινε γνωστός στο κοινό των social media τον τελευταίο 1,5 χρόνο με την χαρακτηριστική του ατάκα «Άκουσέ με».

Μέσα από το προφίλ του στο TikTok θίγει κοινωνικά ζητήματα και αστείες καταστάσεις. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία και έχουν δύο παιδιά. Δηλώνει ευθύς, αυθόρμητος, απλός και ειλικρινής.

Μαρικέλλυ

Μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα και το όνειρό της είναι, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της, να κάνει μια επιτυχημένη καριέρα ως broker. Παράλληλα, ασχολείται ενεργά με τη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως κοινωνικό, με έντονη προσωπικότητα. Δηλώνει πολυπράγμων, με πάθος για εξέλιξη. Αδιαφορεί για την κριτική και υποστηρίζει ότι «τίποτα δεν την αγγίζει».

Γιάννης Λορένζο Κύρτσης

Γεννήθηκε στη Γαλλία όμως πλέον ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη όπου παράλληλα σπουδάζει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Στην εφηβεία του παραμέλησε τον εαυτό του, όμως στα 15 του άρχισε να ασχολείται με την άθληση και άλλαξε ριζικά την καθημερινότητά του.

Στον ελεύθερο χρόνο του απολαμβάνει την jazz, το διάβασμα και τη γυμναστική. Για εκείνον το ντύσιμο είναι μορφή έκφρασης. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του πειθαρχημένο και οργανωτικό. Αντιπαθεί την αρνητικότητα, την ακαταστασία και τους ανθρώπους που δεν έχουν στόχους στη ζωή τους.

Μπάμπης Καρατζάς

Αργυρώ Κατσιγαράκη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά αλλά πλέον μοιράζει την καθημερινότητά της ανάμεσα στα Χανιά και την Ιταλία. Έχει έναν γιο ηλικίας 32 ετών και μία εγγονή 8 ετών. Ξεκίνησε να εργάζεται από τα 16 της δοκιμάζοντας διάφορα επαγγέλματα κυρίως στον τομέα του τουρισμού. Σήμερα ασχολείται με τα οικιακά. Έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα και ζει με έναν σκύλο και τρεις γάτες.

Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την αναπαλαίωση επίπλων, το ποδήλατο, την κολύμβηση, τη μουσική και τη μαγειρική. Δηλώνει δυναμική, ευαίσθητη και εξωστρεφής. Θεωρεί τον εαυτό της την «ισορροπίστρια» της παρέας.

Δημήτρης Μπίτζιος

Είναι επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και ασχολείται με τα κοινά. Είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία ως «Αντιδήμαρχος» γιατί ξεκίνησε ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χιλιομοδίου και συνέχισε ως αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων (2019-2023). Το 2023 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων ενώ έχει διατελέσει και μέλος της Επιτροπής της ΕΠΟ κατά της βίας στα γήπεδα (2021).

Είναι παντρεμένος με την Αγγελική και έχουν δύο παιδιά. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του δυναμικό, αυθεντικό και αυθόρμητο. Στην καθημερινότητά του δεν συμμετέχει στις δουλειές του σπιτιού. Η μεγαλύτερη φοβία του; Οι άσχημες μυρωδιές!

Χριστίνα Παπαδέλλη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια πολυμελή και πολυπολιτισμική οικογένεια, καθώς η μητέρα της κατάγεται από την Αίγυπτο. Από μικρή λάτρευε τον χορό, ο οποίος εξελίχθηκε σε επαγγελματική της ενασχόληση για περισσότερα από 10 χρόνια όμως ένας τραυματισμός την απομάκρυνε από τη σκηνή. Την ξέρετε από πριν καθώς ήταν στο παρελθόν η σχέση του Χ΄ρηστου Μάστορα.

Παραδέχεται πως ο έρωτας λειτουργεί ως «ώθηση» στη ζωή της. Πιστεύει στη δύναμη του σύμπαντος, στην αυτοβελτίωση και στην ουσιαστική επικοινωνία.

Ζωή Ασουμανάκη

Μεγάλωσε στο Ρέθυμνο της Κρήτης, όμως μετά το διαζύγιο των γονιών της μετακόμισε με τη μητέρα και τον αδερφό της στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία -αυτό το διάστημα μαλιστα έκανε την πρακτική της στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και το όνειρό της είναι να ασχοληθεί με την τηλεπαρουσίαση. Παράλληλα, σπουδάζει Διαιτολογία και εργάζεται ως freelance μοντέλο, έχοντας κατακτήσει
σημαντικούς τίτλους σε διοργανώσεις καλλιστείων (Miss Hellas 2022).

Δηλώνει αυθόρμητη, ευαίσθητη, αλλά και πολύ δυναμική. Είναι τελειομανής και λατρεύει την τάξη.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.04.2025 - 00:02