Strawberry Shortcake: Αυτή είναι η νέα αγαπημένη ρουτίνα μακιγιάζ της Hailey Bieber

Strawberry Shortcake: Αυτή είναι η νέα αγαπημένη ρουτίνα μακιγιάζ της Hailey Bieber
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Είναι σε ροζ τόνους και απίστευτα cute!

Όταν η Hailey Bieber μας δείχνει ένα makeup tutorial, αυτομάτως ξέρουμε ότι μια νέα τάση μόλις «γεννιέται» στον κόσμο του μακιγιάζ. Αυτή τι φορά; Ο λόγος για το «Strawberry Shortcake». Αυτό το φρέσκο και ροζ look είναι ιδανικό για το καλοκαίρι και απαιτεί 12 προϊόντα για να το επιτύχεις, όπως αναφέρει η Hailey. Πάμε να δούμε πώς θα δημιουργήσεις το νέο viral makeup look;

Προετοιμασία της Επιδερμίδας

Η Hailey Bieber ακολουθεί την τεχνική underpainting της makeup artist, Mary Phillips, που σημαίνει ότι εφαρμόζει το contour και το concealer πριν το foundation.

Ρουζ και πάλι ρουζ

Η σειρά «Rhode» της Hailey, μόλις κυκλοφόρησε έξι νέες αποχρώσεις ρουζ και η ίδια χρησιμοποιεί δύο από αυτές, Piggy και Juice Box, στα μάγουλά της για να δώσει ένα ροζ και πιο fresh αποτέλεσμα. Εφάρμοσε το ένα πάνω στο άλλο για να δώσεις βάθος και διάσταση. Για ένα λαμπερό τελείωμα, χρησιμοποίησε την Tom Ford’s Shade & Illuminate Palette για να δώσεις το ηλιοκαμένο εφέ στην επιδερμίδα σου με το bronzer και την λάμψη που θα ολοκληρώσει την βάση σου με το highlighter.

Για τα φρύδια, χρησιμοποίησε ένα gel φρυδιών για να τα ανασηκώσεις και να έχεις ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, τοποθέτησε μάσκαρα για να δώσεις ένταση στις βλεφαρίδες και μην ξεχάσεις να προσθέσεις λίγη πούδρα στα σημεία που ίσως εμφανίζεις λιπαρότητα και να «κλειδώσεις» το μακιγιάζ με setting spray για να μείνει αναλλοίωτο όλη μέρα. Με ένα καφέ eyeliner, σχημάτισε μικρές, cute φακίδες όπως η Hailey.

@haileybieber

shortcake vibes all summer long 🍰

♬ pink and white frank ocean - sped up sounds

Lip combo

Το lip combo της Hailey αποτελείται από 3 προϊόντα. Ξεκινά με ένα μολύβι για να τονίσει και να περιγράψει το σχήμα των χειλιών της. Στη συνέχεια, εφαρμόζει λίγο από το Pocket Blush στο κέντρο των χειλιών και ολοκληρώνει με το Lip Peptide Treatment για να δώσει λάμψη και ενυδάτωση.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.06.2024 - 11:25