Sarah Jessica Parker: Τα 3 beauty tips της για ονειρική επιδερμίδα μετά τα 50

Sarah Jessica Parker: Τα 3 beauty tips της για ονειρική επιδερμίδα μετά τα 50
Όλα τα μυστικά για την τέλεια επιδερμίδα που έχει στα 50 της!

Δεν θα περίμενες ποτέ ότι η Sarah Jessica Parker προτιμά απλές, μίνιμαλ ρουτίνες για την περιποίηση της επιδερμίδας της. Ωστόσο, η ηθοποιός έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι αρκετά επιλεκτική σχετικά με τα skincare προϊόντα που χρησιμοποιεί. Προτιμά να μην ξοδεύει πολλά χρήματα και να αποφεύγει την υπερβολή με κρέμες και ορούς. Με λίγα λόγια, φροντίζει την επιδερμίδα της με προσιτά προϊόντα που που είναι άξια των χρημάτων τους, χωρίς να παρασύρεται σε υπερβολές (όπως εμείς). Παράλληλα, έχει αποδεχτεί τη φυσική διαδικασία της γήρανσης, γνωρίζοντας ότι οι ρυτίδες είναι αναπόφευκτες.

Με βάση αυτή τη φιλοσοφία, η διάσημη fashion icon μοιράστηκε μερικά από τα αγαπημένα της beauty tips. Και αν κρίνουμε από την όμορφη επιδερμίδα της, αξίζει να τα δοκιμάσουμε ή ακόμα και να τα υιοθετήσουμε.

Η Sarah Jessica Parker «ορκίζεται» στα παρακάτω:

1.Σχετικά με το κορυφαίο skincare tip για νεανική επιδερμίδα, δηλώνει ότι... Η ηθοποιός προτείνει να απλώνουμε το serum ή την ενυδατική κρέμα σε νωπή και όχι στεγνή επιδερμίδα, αμέσως μετά τον καθαρισμό. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε ότι η υγρασία «κλειδώνει» στην επιδερμίδα.

2.Σχετικά με το αγαπημένο της προϊόν μακιγιάζ... Η Sarah Jessica Parker δεν αποχωρίζεται ποτέ το αγαπημένο της lip gloss. Πάντα έχει δύο ή τρία glosses στην τσάντα της, αλλά αποφεύγει το κραγιόν.

Beauty note: Η λάμψη που προσφέρει το gloss ή το lip oil κάνει το πρόσωπο να φαίνεται φρέσκο και νεανικό.

3.Το αντηλιακό είναι το καλύτερο αντιγηραντικό προϊόν Η SJP δεν ξεχνά ποτέ το αντηλιακό, χειμώνα καλοκαίρι. Εάν χρειαστεί να επιλέξει μόνο μία κρέμα για το πρωί, θα είναι το αντηλιακό (αντί της ενυδατικής ή του foundation). Επίσης, αποφεύγει το foundation και τα πολλά προϊόντα μακιγιάζ.

{https://www.instagram.com/p/C8KMOSlOpfH/}

Extra tip: Όταν έχει μια bad hair day, κάνει αυτό που κάνουν και οι περισσότερες γυναίκες: πιάνει τα μαλλιά της σε κότσο. Είναι το μόνο χτένισμα που ξέρει να κάνει, έχει αναφέρει.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2024 - 15:58