Η Παπαρίζου δεν ανέβηκε στη σκηνή του Europride λόγω βροχής, ο Δεληβοριάς όμως το έκανε

Η Παπαρίζου δεν ανέβηκε στη σκηνή του Europride λόγω βροχής, ο Δεληβοριάς όμως το έκανε
Μεγάλη απογοήτευση για την σταρ και τους χιλιάδες fans της.

Φαίνεται πως δεν ήταν γραφτό για την Έλενα Παπαρίζου να εμφανιστεί στο Europride. Η ίδια η Έλενα Παπαρίζου το ήθελε πολύ, οι fans της το περίμεναν πως και πως αλλά ο καιρός είχε άλλα σχέδια και τελικά η χθεσινή εμφάνιση της στο Europride στη Θεσσαλονίκη ακυρώθηκε λόγω ισχυρής βροχόπτωσης.

Η ειρωνία είναι πως και πριν 4 χρόνια που πάλι ήταν κανονισμένο να τραγουδήσει αναβλήθηκε λόγω Covid.

Το είχε αποκαλύψει η ίδια μιλώντας για αυτή την εμφάνιση πριν λίγες μέρες σε συνέντευξή της στο Antivirus. Όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται που θα τραγουδήσει σε μια τέτοια διοργάνωση είχε πει:

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν να εμφανιστώ και το 2020, όμως λόγω Covid το EuroPride αναβλήθηκε. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέρος αυτής της πολύχρωμης γιορτής και ιδιαίτερα που θα διεξαχθεί στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.
Στην Αθήνα, η αλήθεια είναι ότι έχω εμφανιστεί αλλά και συμμετάσχει σε αρκετές ενέργειες που αφορούν στο Pride. Στη Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη μου φορά.

Ανυπομονώ πολύ, γιατί γνωρίζω ότι θα έρθει κόσμος από όλη την Ευρώπη και θέλω όλοι μαζί να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά, γιορτάζοντας τη διαφορετικότητα και την αγάπη. Αναρωτιέμαι ποια από τα τραγούδια μου θα θέλει να ακούσει ο κόσμος»

Μεγάλη η απογοήτευσή της και ντυμένη βαμμένη κι έτοιμη ανέβασε ένα βίντεο στο instagram της απευθυνόμενη στα αγγλικά στον κόσμο που συγκεντρώθηκε από νωρίς και έγινε στην κυριολεξία λούτσα.

Ένας άλλος καλλιτέχνης όμως δεν πτοήθηκε από την ισχυρή –ομολογουμένως- βροχή και βγήκε στη σκηνή του Europride μέσα στην νεροποντή.
Ο λόγος για τον Φοίβο Δεληβοριά που δημοσίευσε ένα βίντεο που τον δείχνει να τραγουδάει με τον κόσμο κάτω από τη βροχή και έγραψε: «Καθόλου δεν μας πείραξε η βροχή. Μετά από αυτήν πάντοτε ακολουθεί το ουράνιο τόξο. Ευχαριστούμε Europride. Πάντα κοντά σας»

Τελευταία τροποποίηση στις 28.06.2024 - 00:43