Παίκτρια του GNTM και της Φάρμας πλήρωμα σε ιστιοπλοϊκό

Παίκτρια του GNTM και της Φάρμας πλήρωμα σε ιστιοπλοϊκό
Δεν φοβήθηκε ποτέ τη δουλειά και το έχει αποδείξει

Τη γνωρίσαμε πέντε χρόνια πριν στο GNTM 2 και κατάφερε να φτάσει στις φιναλίστ του reality των μοντέλων.

Κι ας μην είχε καμία σχέση με τον χώρο ως τότε. Η Μαρία Μιχαλοπούλου ασχολιόταν με τα κτήματα της οικογένειάς της στην περιοχή του Ξυλοκάστρου και πήγαινε με τον πατέρα της στις λαϊκές για να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Γι’ αυτό και όλοι αναφερόντουσαν σε εκείνη ως η αγρότισσα του GNTM.

Βγαίνοντας από το reality η Μαρία αν και κέρδισε αναγνωρισιμότητα και άνοιξε πόρτες στον χώρο του modeling συνέχισε να πηγαίνει στη λαϊκή με τον μπαμπά της και παράλληλα να κυνηγάει και τη δουλειά της ως μοντέλο.

MARIA_MIXALOPOULOU_PLIRWMA_ISTIOPLOIKKOY_5_b6802.jpg

Δουλευταρού και προσγειωμένη η Μαρία είναι αντράκι και το διαπιστώσαμε τόσο στη συμμετοχή της στο GNTM όσο και δύο χρόνια αργότερα στο πέρασμά της από το reality Φάρμα.

Ένα πρόβλημα υγείας όμως που αντιμετώπιζε εκ γεννετής την πήγε πίσω τουλάχιστον στον χώρο της μόδας. Το αιμαγγείωμα στο χέρι της, επικίνδυνο για την υγεία της την οδήγησε στο χειρουργείο αρκετές φορές. Η ίδια τον Απρίλιο του 2022 είχε πει:

«Επειδή συνεχίζω τις επεμβάσεις για το χέρι μου και επειδή δεν μπορώ να σηκώνω βάρη και να ασκώ πίεση, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ασχοληθώ με το modeling.
Επειδή ήμουν όμως αρκετούς μήνες χωρίς δουλειά, τρελάθηκα μέσα στο σπίτι και έπιασα δουλειά σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση για να μαζέψω τα ένσημα»

Αν κάτι την χαρακτηρίζει είναι το ότι δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Και καθώς στη ζωή της έχει κάνει πολλές δουλειές, φέτος δουλεύει ως πλήρωμα ιστιοπλοϊκού και το απολαμβάνει. Όπως όλα όσα επιλέγει να κάνει.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.06.2024 - 01:19