Ένα σχόλιο μετά την προβολή των δηλώσεων της συζύγου του, Ραφαέλας Ψαρρού, ήταν αρκετό για να φουντώσει τον Γιώργο Καράβα (και όχι άδικα ενδεχομένως).
Το σχόλιο προήλθε από τον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο στο Πρωινό Σουσού όπου σχολιάστηκαν οι δηλώσεις της Ραφαέλας η οποία ρωτήθηκε για τα επαγγελματικά σχέδια του συζύγου της για το GNTM.
«H Ραφαέλα Ψαρρού ως τι θα πήγαινε στο GNTM; Να πάει να κάνει εκπομπή ως τι;» ξεκίνησε να λέει και όταν του επισήμαναν ότι απάντησε για τον σύζυγό της εκείνος είπε:
«Είπε "δεν αποκαλύπτω τα τηλεοπτικά μου σχέδια". Ποια σχέδια;»
«Γιατί έχεις δει λίγες φορές να γίνεται πρόταση σε ένα ωραίο ζευγάρι;» του απάντησε η Ελένη Τσολάκη με τους συνεργάτες της να φέρνουν το παράδειγμα της Χριστίνας Μπόμπα, του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γαλάτειας Βασιλειάδη, την Ελένη Χατζίδου και το Ετεοκλή Παύλου.
«Η κοπέλα κάνει νύχια. Ωραιότατα νύχια και έχει και ένα πολύ ωραίο στούντιο. Για ποιον λόγο να κάνει εκπομπή στην τηλεόραση; Μετά θα ρωτάμε και τους παρουσιαστές-δημοσιογράφους αν τους ενοχλεί οι κοπέλες που κάνουν νύχια να κάνουν εκπομπή; Να ξέρω δηλαδή. Είχαμε τους ηθοποιούς που μας παίρνουν τις δουλειές, έχουμε τους τραγουδιστές που μας παίρνουν τις δουλειές, αν έχουμε και τις κοπέλες που κάνουν νύχια... Μπρος στον δρόμο που τράβηξε η Τέτα (Καμπουρέλη)» είπε ο Οδυσσέας Μητσόπουλος.
«Δεν φταίνε οι άνθρωποι που τους κάνουν τις προτάσεις» του απάντησε η Ελένη Τσολάκη.
Ο Γιώργος Καράβας όμως δεν το άφησε έτσι. Με στόρι του στο Instagram έδειξε με το δάχτυλο τον δημοσιογράφο γράφοντας τα εξής για να υπερασπιστεί τη σύζυγό του:
«Καλημέρα! Τις περισσότερες φορές, σχεδόν πάντα δηλαδή, δεν ασχολούμαι με δηλώσεις! Σήμερα υπέπεσαν στην αντίληψή μου οι δηλώσεις αυτού εδώ του δημοσιογράφου, που επανειλημμένως προσέβαλε δημοσίως με απαξιωτικό τρόπο και ύφος τη σύζυγό μου και το επάγγελμά της. Καλό θα ήταν, ανεξαρτήτως επαγγελματικού χώρου, να υπάρχει τουλάχιστον σεβασμός. Αξίες που υποδηλώνουν παιδεία. Τροφή για σκέψη. Τι διαδρομή άραγε έχει διανύσει αυτός ο άνθρωπος που μιλάει έτσι; Σίγουρα μικρή!!!».