Ιωάννα Τούνη: «Φτάνει κάπου με το body shaming. Σταματήστε να μου λέτε ότι πάχυνα»

Ιωάννα Τούνη: «Φτάνει κάπου με το body shaming. Σταματήστε να μου λέτε ότι πάχυνα»
Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη για τα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της

Για το μπλοκάρισμα που έχει πάθει ο μεταβολισμός της και τα λίγα κιλά που έβαλε μίλησε σήμερα η Ιωάννα Τούνη και με ένα story «μπουχτίσματος» για τα σχόλια που δέχεται τον τελευταίο καιρό ξέσπασε σε όσους της λένε συνέχεια ότι πάχυνε.

Σύμφωνα με όσα είπε και έγραψε η Ιωάννα τα δύο χειρουργεία που έκανε με ολική νάρκωση σε 1,5 μήνα back to back δηλαδή της έχουν δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα.

«Να σου πω τον καημό μου… Μετά τα δυο απανωτά χειρουργεία που έκανα με ολική νάρκωση μέσα σε 1,5 μήνα, σκάλωσε φουλ ο μεταβολισμός μου και δικαίως» είπε η Ιωάννα και συνέχισε: «Πρήστηκα, έχω φουλ κατακράτηση, ανέβηκε το λίπος μου κι έβαλα 4 κιλά, έχει πέσει η μεταβολική μου ηλικία Γενικά ο οργανισμός μου έπαθε δικαίως ένα μικρό σοκ. Οπότε ναι, πάχυνα – πρήστηκα αλλά όχι, δεν το βρίσκω σωστό να μου το λες διαρκώς, μιας και το βάρος μου δεν σε αφορά άμεσα.

Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω λίγο για εμένα και κανέναν άλλον, να πάω προπονήσεις που δεν μ’ αρέσει καθόλου ειδικά το καλοκαίρι με τη ζέστη, όπως δεν μου αρέσει καθόλου να προσέχω τη διατροφή μου ειδικά μέσα στο καλοκαίρι αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Να προσέχω λίγο στο σπίτι, ώστε να συνέλθω.

Αυτά. Α και σταματήστε να μου λέτε ότι πάχυνα, το ξέρω δεν είναι και πολύ ωραίο να μου το λέτε συνέχεια. Φτάνει κάπου με το body shaming. Είναι αστείο».

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2024 - 18:13