Celine Dion: Μοιράζεται πλάνα απο τι στιγμή που παθαίνει κρίση - Η συγκίνηση των fan της

27.06.2024
Celine Dion: Μοιράζεται πλάνα απο τι στιγμή που παθαίνει κρίση - Η συγκίνηση των fan της
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Celine Dion: «I Am: Celine Dion» έκανε πρεμιέρα χθες Τρίτη μέσω της πλατφόρμας Prime και οι fans της την αποθέωσαν για τον δύσκολο αγώνα που δίνει με το Σύνδρομο του Καθηλωμένου Ατόμου (SPS).

Οι fan της Celine Dion μοιράστηκαν τα σχόλιά τους στο X (πρώην Twitter) με τους περισσότερους να περιγράφουν το πώς βίωσαν το ντοκιμαντέρ μέσα τους και πώς συγκινήθηκαν παρακολουθώντας την ζωή της τραγουδίστριας στο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ.

«Αυτό το ντοκιμαντέρ της Celine Dion τιόν με κάνει να δακρύζω», σχολίασε ένας χρήστης. «Μόλις παρακολούθησα το I Am Celine Dion και αυτό ήταν τόσο ωμό, ειλικρινές και συναισθηματικό», έργαψε ένας άλλος.

«Η αντοχή της είναι απαράμιλλη. Celine, σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Για πάντα και πάντα», σχολίασε ένας ακόμη.

Σε ένα συγκεκριμένο σημείο του ντοκιμαντέρ, η Celine Dion εμφανίζεται να παθαίνει ένα επεισόδιο κρίσης. Η διάσημη τραγουδίστρια είναι ξαπλωμένη και κλαίει από τον πόνο, χωρίς να μπορεί να ελέγξει το σώμα της. Εξαντλημένη, προσπαθεί να αναπνεύσει, ενώ το ιατρικό προσωπικό προσπαθεί απεγνωσμένα να ανακουφίσει τους επώδυνους μυϊκούς σπασμούς της. Στη συνέχεια, της χορηγούν ένα φαρμακευτικό ρινικό σπρέι, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως για την ανακούφιση των συμπτωμάτων των σπασμών στους πάσχοντες από το σύνδρομο.

{https://www.instagram.com/reel/C8o_-xkxWpy/?utm_source=ig_embed&ig_rid=8fe42653-fde9-4ed0-94c5-1571d18aa0f8}

Υπενθυμίζουμε ότι το 2022, η 56χρονη Celine Dion ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με το Σύνδρομο Stiff Person, μια σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και ανεξέλεγκτους σπασμούς. Οι μυϊκοί σπασμοί της μπορούν να προκληθούν από σωματική επαφή, απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας ή έντονους θορύβους. Αυτοί οι σπασμοί μπορεί να διαρκούν από λίγα λεπτά έως και ώρες.

Από τη στιγμή που εκδηλώνονται τα πρώτα συμπτώματα, το άτομο μπορεί να αναπτύξει δυσκολία στη βάδιση, καθώς μερικοί ασθενείς παρουσιάζουν τόσο μεγάλη δυσκαμψία που η βάδισή τους συνοδεύεται από οξείς πόνους. Η επιδείνωση της δυσκαμψίας μπορεί να προκαλέσει υπερλόρδωση ή κύφωση στους ασθενείς. Τα συμπτώματα μπορεί να παραμείνουν σταθερά ή να επιδεινωθούν με αργό ρυθμό.

{https://www.instagram.com/reel/C8m4vk8vY7T/?utm_source=ig_embed&ig_rid=56682e01-88f7-470d-90e9-8326fa6610a0}

Οι δύσκολες στιγμές της Celine Dion καταγράφηκαν στο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime «I Am: Céline Dion», το οποίο προσφέρει μια συγκλονιστική ματιά στην καθημερινή ζωή της σούπερ σταρ από τη στιγμή που αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δημοσιότητα. Η ίδια έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ, όπου αναφέρεται στο Σύνδρομο του Καθηλωμένου Ατόμου, την προσωπική της ζωή και φυσικά στη διεθνή καριέρα της στο τραγούδι.

{https://www.instagram.com/p/C7RtSZ2xqnk/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6b30993d-da59-4dbe-ab11-1d7d78d95dbc}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2024 - 17:50