Μπόμπα-Τανιμανίδης: Το απίθανο πάρτι γενεθλίων των διδύμων τους

27.06.2024
Μπόμπα-Τανιμανίδης: Το απίθανο πάρτι γενεθλίων των διδύμων τους
Μοναδικές στιγμές με τις δίδυμες

Σας το γράψαμε πρώτοι χθες για το απίστευτο πάρτι γενεθλίων που ετοίμασαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης για τις δίδυμες κόρες τους Αριάνα και Φιλίππα που πριν λίγες μέρες έγιναν τριών χρονών.

Οι πιτσιρίκες στην κυριολεξία έχουν κετρελάνει τους διάσημους γονείας τους που σπάνια τους χαλάνε χατήρι και πραγματικά απολαμβάνουν κάθε λεπτό που περνάνε μαζί τους παίζοντας σαν μικρά παιδιά και οι ίδιοι.

Η μαμά Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα χθες διάλεξε outfit για το πάρτι των κοριτσιών τους ειδικά όπως της το ζήτησαν, πολύχρωμο, για να τη δουν και να ευχαριστηθούν ακόμα πιο πολύ.

Αργά χθες το απόγευμα δημοσίευσαν και τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από το απίθανο πάρτι στο οποίο ήταν καλεσμένοι και όλοι οι πιο στενοί δικοί τους φίλοι, ανάμεσά τους και η Ιωάννα Τούνη με τον γιο της Πάρη. Μικροί και μεγάλοι πέρασαν ένα αξέχαστο απόγευμα με καταπληκτικά τραμπολίνα igloo γεμάτα με ροζ και γαλάζια μπαλόνια.

Οι εντυπωσιακές τούρτες πριγκίπισσες σβήστηκαν, τα δώρα γέμισαν το αυτοκίνητο και έμειναν οι φωτογραφίες και τα βίντεο να θυμίζουν σε όλους αυτές τις μοναδικές στιγμές.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.06.2024 - 04:43