Ηλίας Βρεττός «Πέρασα πολύ ωραία στην τηλεόραση, δεν θα το ξανάκανα»

27.06.2024
Ηλίας Βρεττός «Πέρασα πολύ ωραία στην τηλεόραση, δεν θα το ξανάκανα»
Για τον γάμο του, τον ρόλο του ως παρουσιαστής και τις δύσκολες συνεργασίες του μίλησε ο Ηλίας Βρεττός.

Ο Ηλίας Βρεττός που εκτός από τραγουδιστής αυτή τη σεζόν έγινε και παρουσιαστής παιχνιδιού βρέθηκε στο πλατό της Αθηναϊδας Νέγκα στην εκπομπή Καλύτερα Αργά και άνοιξε την καρδιά του για πολλά. Καθώς τον υποδέχτηκαν με το τραγούδι του «Σ’ αγαπώ από εδώ ως το άπειρο» η συζήτηση ξεκίνησε με τη σημασία που έχει για τον ίδιον και τη γυναίκα του:

«Το τραγούδι «Σ’ αγαπώ από εδώ ως το άπειρο» είναι το τραγούδι του γάμου μας. Είχαμε κάνει στους 3 πρώτους μήνες της γνωριμίας μας με την Αναστασία ένα τατουάζ το σχήμα του άπειρου και λίγο πριν τον γάμο ήρθε στα χέρια μου ένα ντέμο με αυτό το τραγούδι και είπα για κάποιο λόγο ήρθε στα χέρια μου εκείνη τη στιγμή. Είναι το σύμβολό μας με την Αναστασία»
Ενώ μίλησε για την ημέρα του γάμου του και το πώς ένιωσε ο ίδιος: «Για μένα η βραδιά του γάμου μας ήταν η ωραιότερη νύχτα της ζωής μου. Δεν έχω περάσει ποτέ καλύτερα»

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στη φετινή του νέα ασχολία, την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού.

«Αισθανόμουν σαν να πηγαίνω στην παιδική χαρά φέτος. Το ταξίδι με το Πιο Μεγάλο παζάρι φέτος το έζησα με μια παιδική αφέλεια σαν ένα παιδάκι που το πηγαίνεις στην παιδική χαρά και του φαίνονται όλα τέλεια» είπε ο Ηλίας Βρεττός και συνέχισε:

«Δεν πρόλαβα να μπω στην τοξικότητα της δουλειάς γιατί όπως όλοι οι χώροι έτσι κι η τηλεόραση είναι ένας βαθειά τοξικός χώρος με την έννοια ότι υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός, Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εξαρτώνται από εσένα που είσαι μπροστά. Υπάρχει πολύ μεγάλη απαίτηση για επιτυχία και αν είναι η βασική δουλειά σου σίγουρα σε αγχώνει πάρα πολύ.

Εγώ είχα την πολυτέλεια η τηλεόραση να μην είναι η βασική μου δουλειά οπότε κατέφερα να μείνω λίγο έξω από το άγχος και την τοξικότητα κάτι που δεν καταφέρνω στο τραγούδι που είναι η βασική μου δουλειά.

Νομίζω πως έζησα την τηλεόραση από την καλή της μεριά. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα στον ρόλο του παρουσιαστή, πέρασα πάρα πολύ καλά, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους, ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία για μένα, δεν θα το ξανάκανα»

Ενώ τέλος αναφέρθηκε σε μια δύσκολη στιγμή που έχει ζήσει σε αυτή τη δουλειά και σε μια διαμάχη που είχε με πρώην συνεργάτες του: «Υπήρξαν δικαστικές διαμάχες με πρώην συνεργάτες, έβαλα το χέρι στην τσέπη για την ηρεμία μου»

Τελευταία τροποποίηση στις 27.06.2024 - 04:20