Μαρίνα Σάττι: Τα δάκρυα για τον πατέρα της, το ευχαριστώ και το καυτό τσιφτετέλι με τον ΛΕΠΑ (exclusive videos)

Μαρίνα Σάττι: Τα δάκρυα για τον πατέρα της, το ευχαριστώ και το καυτό τσιφτετέλι με τον ΛΕΠΑ (exclusive videos)
Η συναυλία της Σάττι στην Τεχνόπολη τα είχε όλα. Και συγκίνηση και γλέντι

Sold Out μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο η χθεσινή συναυλία της Μαρίνας Σάττι στην Τεχνόπολη.

Σε αποθεωτικό κλίμα και σε έναν χώρο ασφυκτικά γεμάτο η Μαρίνα βγήκε στη σκηνή ιδιαίτερα συγκινημένη από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Η συμμετοχή της στην Eurovision με το «Zari» εκτόξευσε την καριέρα της και όχι πως πριν δεν ήταν πετυχημένη. Ήταν αλλά σε πιο εναλλακτικό και μικρότερο σε μέγεθος κοινό ενώ πλέον η επιτυχία της είναι μαζική και ξεπερνάει τα σύνορα της Ελλάδας.

Κι η ίδια το βιώνει αυτό και δεν το πιστεύει. Γι’ αυτό και δεν σταματάει να λέει ευχαριστώ για αυτό που ζει, τόσο από τη σκηνή, όσο και μέσω των Social Media της. Αυτό έκανε και χθες βράδυ στο ξεκίνημα της συναυλίας της. Είπε χιλιάδες ευχαριστώ προς πάσα κατεύθυνση.

Στην πορεία της βραδιάς κι ενώ συναισθηματικά φορτιζόταν όλο και περισσότερο η Μαρίνα Σάττι με δάκρυα στα μάτια έκανε μια συγκινητική αναφορά στον πατέρα της που έφυγε» από τη ζωή πριν από περίπου τρεις μήνες
«Να πω κάτι… είμαι κάπως συγκινημένη. Τώρα δεν ήθελα να το πω αυτό αλλά το σκέφτομαι όλη νύχτα και εντάξει θα το πω, φίλοι είμαστε. Πέρυσι τέτοιον καιρό, που είχε γίνει συναυλία στην Τεχνόπολη, είχε έρθει ο μπαμπάς μου και η αδερφή μου και η γυναίκα του μπαμπά μου και η μαμά μου και ο αδερφός μου σ’ αυτή τη συναυλία στην Τεχνόπολη.

Και είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί 22 χρόνια όλοι μαζί» ξεκίνησε να λέει εμφανέστατα φορτισμένη η Μαρίνα και συνέχισε αφιερώνοντας τις ερνημείες της στη μνήμη του πατέρα της: «Είδα τη συναυλία και το σκέφτομαι όλη νύχτα αυτό, ότι ήμασταν όλοι μαζί. Τέλος πάντων»

MARINA_SATTI_EXCLUSIVE_VIDEOS_Texnopoli3_a75b8.jpg


Και μετά τη συγκίνηση το ατέλειωτο γλέντι με την σύμπραξη στη σκηνή της Μαρίνας Σάττι με τον Λευτέρη Πανταζή… Εκείνος την υποδέχτηκε με «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» ενώ λίγο αργότερα σύσσωμο το Team της μαζί με την ίδια επιδόθηκαν σε ξέφρενο τσιφτετέλι με τον ΛΕΠΑ να τους τραγουδά και αποθεώθηκαν.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.06.2024 - 16:35