Ιωάννα Τούνη: Ορίστηκε δικάσιμος για την υπόθεση του Revenge Porn

Ιωάννα Τούνη: Ορίστηκε δικάσιμος για την υπόθεση του Revenge Porn
Στην τελική ευθεία για τη δικαστική διεκδίκηση της δικαίωσής της για την υπόθεση του Revenge Porn βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη είχε η ίδια μιλήσει δημόσια για το θέμα αυτό και τις επιπτώσεις που είχε στη ζωή της. Υπέβαλλε μήνυση το 2021 και δύο άνθρωποι παραπέμφθηκαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και αντιμετωπίζουν ποινή έως και δέκα χρόνια για την κατοχή, την αναπαραγωγή και τη διάδοση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που είναι πλέον κακούργημα. Ορίστηκε εγγύηση και οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση αφέθηκαν τότε ελεύθεροι μέχρι και την εκδίκαση.

Και πλέον οι δύο άντρες που κατηγορούνται πως διακίνησαν παράνομα βίντεο με την Ιωάννα Τούνη σε πολύ προσωπικές της στιγμές χωρίς την έγκρισή της παραπέμπονται σε δίκη Ο δικηγόρος της επιτυχημένης influencer και επιχειρηματία, Αναστάσιος Ντούγκας, εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Πρωινό ΣουΣού» και μίλησε για την εκδίκαση της υπόθεσης αλλά και τον ορισμό της ημερομηνίας εκδίκασης που τόσο περίμεναν.

«Έχουμε καιρό μπροστά μας να προετοιμαστούμε και να δούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τη συγκεκριμένη υπόθεση», επισήμανε ο κύριος Ντούγκας, αποκαλύπτοντας πως η δίκη για την Ιωάννα Τούνη και τους δύο κατηγορούμενους άντρες έχει οριστεί για τον Απρίλιο του 2025.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.06.2024 - 17:46