Η Βίκυ Καγιά, τα βραβεία και η υποστήριξη της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη

28.06.2024
Η Βίκυ Καγιά, τα βραβεία και η υποστήριξη της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη
Τα Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (ΕΑΚ) απονεμήθηκαν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Από τις υποψηφιότητες αυτή που συζητήθηκε περισσότερο ήταν της Βίκυς Καγιά και στις περισσότερες περιπτώσεις όχι και τόσο κολακευτικά ανεξαρτήτως αν αυτοί που σχολίασαν είχαν δει την ταινία και κατά συνέπεια την ερμηνεία της σε αυτήν.

Στην κατηγορία λοιπόν Α' Γυναικείου Ρόλου το οποίο τελικά κατέκτησε η Δήμητρα Βλαγκοπούλου για την ταινία Animal ήταν υποψήφιες και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για τη «Φόνισσα» και η Βίκυ Καγιά για το «Πολύδροσο».

VIKY_KAGIA_VRAVEIA_IRIS_2_cd57b.jpg

Η τελευταία όπως προείπαμε άκουσε πολλά. Η ίδια είχε πει πριν λίγες μέρες μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

«Είναι πολύ τιμητικό και συγκινητικό που είμαι υποψήφια. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είμαι ανάμεσα σε τόσους σημαντικούς ηθοποιούς. Τεράστια τιμή κι έκπληξη.
Σε αυτή τη δημοκρατική ζωή που ζούμε και στην εποχή των social media, ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, γιατί την πιστεύει και όχι απαραίτητα για να σου κάνει κακό. Αξιολογώ όλα τα σχόλια και τα καλά και τα αρνητικά. Κάποια με αφορούν και κάποια όχι».

Σε αυτή την επίθεση που δέχτηκε βρήκε όμως μια ανέλπιστη συμπαραστάτη, την συνυποψήφιά της Καριοφυλλιά Καραμπέτη η οποία μάλιστα αποκάλυψε πως την πήρε τηλέφωνο και μίλησαν πριν από τις απονομές.

«Εκτιμώ αφάνταστα την Βίκυ Καγιά, είδα την ταινία, είναι εξαιρετική. Θεωρώ ότι είναι πολύ άδικος αυτός ο πόλεμος που της έγινε, δεν στηρίζεται πουθενά, σε καμία βάση. Την κάλεσε ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης και της ανέθεσε αυτόν τον ρόλο, πιστεύοντας πως θα τον κάνει καταπληκτικά, όπως και τον έκανε. Ήταν εξαιρετική στον ρόλο. Της εύχομαι καλή επιτυχία και πραγματικά λυπάμαι για την κοινωνία μας που κάνει τέτοιου είδους συγκρίσεις. Είναι άδικο. Πήρα τηλέφωνο την Βίκυ Καγιά για να της πω ότι είναι άδικο είναι αυτό που γίνεται εναντίον της» ήταν τα λόγια της.

Ενώ με την σειρά της η Βίκυ Καγιά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Καριοφυλλιά Καραμπέτη δίνοντας το παρασκήνιο της συνομιλίας τους και δηλώνοντας πως ότι χρειαστεί θα είναι δίπλα της π΄άντα.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.06.2024 - 16:34