Ντάνιελ Νούρκα: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη στο Survivor και το καυτό φιλί

Ντάνιελ Νούρκα: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη στο Survivor και το καυτό φιλί
Μετά από σκληρή μάχη και μένοντας σχεδόν αλώβητος, βγήκε νικητής του Survivor

Κρατώντας 5 από τις 8 ζωές ο Ντάνιελ Νούρκα κατάφερε αργά τη νύχτα να αναδειχτεί νικητής του Survivor γνωρίζοντας την αποθέωση τόσο από τους δικούς του ανθρώπους και τους φίλους, όσο και από τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο στο Γαλάτσι.

SURVIVOR_TELIKOS_2024_8_74af9.jpg

Ο Ντάνιελ κατά γενική ομολογία το άξιζε το έπαθλο χθες με την επίδοση που έκανε. Ίσως το ήθελε πάρα πολύ. Σημασία έχει οτι το κέρδισε και δυσκολεύεται κι ο ίδιος να το πιστέψει. Λίγη ώρα μετά τη νίκη του κι ενώ έψαχνε συνέχεια την κοπέλα του τη Στεφανία, ρωτούσε τους γονείας του που βρίσκεται εκείνη εμφανίστηκε και κρύφτηκε τρισευτυχισμένη στην αγκαλιά του. Λίγο πριν μιλήσει στους δημοσιογράφους που περίμεναν για τις δηλώσεις του ο Ντάνιελ έδωσε στην αγαπημένη του ένα κινηματογραφικό καυτό φιλί.

SURVIVOR_TELIKOS_2024_3_f94b4.jpg

Αμέσως μετά ξεκίνησε να μιλάει για τα συναισθήματά του μετά τη νίκη του.

«Ένα ταξίδι 5,5 μηνών έφτασε στο τέλος του» είπε κρατώντας το τρόπαιο στα χέρια και συνέχισε: «Είμαι ο μεγάλος νικητής και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το πιστέψω, το κοιτώ, με κοιτάει και δεν βγάζουμε άκρη. Εντέλει θα το πάρω στο σπίτι μου και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό».

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαμε, είτε φτάσαμε στο τέλος, είτε όχι, λίγο παραπάνω στα παιδιά που φτάσαμε ως το τέλος μαζί. Ξέρω από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι αυτό το ταξίδι. Ψυχή θέλει για να καταφέρεις να φτάσεις μέχρι το τέλος.

Για μένα, όποιος νικούσε σήμερα ή έχανε, δεν είχε καμία σημασία. Είμαστε όλοι νικητές. Εννοείται όμως ότι είμαι χαρούμενος γιατί θα το πάρω στο σπίτι μου. Θα ήμουν ψεύτης αν δεν έλεγα ότι είμαι χαρούμενος και για τα 100.000 ευρώ και βέβαια θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλον τον κόσμο που ήρθε εδώ, που με στήριξε, και αυτόν που από το σπίτι με στήριζε… Όλη αυτή η ενέργεια σίγουρα απέδωσε και το πήρα».

Τελευταία τροποποίηση στις 27.06.2024 - 11:27