Τα Γρεβενά είναι συνώνυμα των μανιταριών τα οποία έχουν εξελιχθεί σε κορυφαίο brand για την πόλη, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες όλες τις εποχές του χρόνου. Στην πρωτεύουσα λοιπόν των μανιταριών βρέθηκε το Όπου υπάρχει Ελλάδα και εξερεύνησε το πάρκο που είναι αφιερωμένο σε αυτόν τον θησαυρό της φύσης.
Μίλησε επίσης με καλλιεργητή βιολογικών μανιταριών που εξήγησε ποια είναι η διαδικασία για να γεννηθεί ένα βρώσιμο μανιτάρι αλλά και με έναν εστιάτορα που έχει μαγειρέψει πάνω από 120 είδη τους.
Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι τα μανιτάρια γίνονται και γλυκό του κουταλιού. Πρώτα βράζονται και μετά τοποθετούνται σε ήδη έτοιμο σιρόπι για να γίνουν γλυκό.