Survivor Τελικός: Ο Φάνης Μπολέτσης και η απίστευτη ατάκα του στους γονείς του νικητή Ντάνιελ Νούρκα

Survivor Τελικός: Ο Φάνης Μπολέτσης και η απίστευτη ατάκα του στους γονείς του νικητή Ντάνιελ Νούρκα
Μπορεί να μην κέρδισε το Survivor αλλά κέρδισε έναν φίλο

Πνιγμένος στις αγκαλιές των δικών του ανθρώπων ο Φάνης Μπολέτσης δεν ήταν χθες βράδυ ο νικητής του Survivor, του αγαπημένου παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αλλά σε αυτή την πορεία των 6 μηνών κέρδισε έναν πολύ καλό φίλο.

Ο Φάνης πανηγύρισε μαζί με τον νικητή Ντάνιελ Νούρκα τη νίκη του χαμογελώντας πλατιά καθώς αφού δεν το πήρε ο ίδιος, ήθελε να το πάρει ο φίλος του και το εννοούσε. Και η σχέση που έχουν χτίσει οι δυο τους φάνηκε όταν έσβησαν τα φώτα και πλέον οι παίκτες βρέθηκαν στις αγκαλιές των οικογενειών τους.

«Ένα υπέροχο ταξίδι μετά από έξι μήνες τελειώνει, τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά και είμαι τόσο χαρούμενος που γυρίζω πίσω στη ζωή μου, πίσω στα αδέλφια μου, στην οικογένειά μου…» είπε αρχικά ο Φάνης Μπολέτσης, ο οποίος ανυπομονούσε να επιστρέψει στο σπίτι του - ζητούσε μάλιστα από τους δικούς του τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου του και συνέχισε:

«Είμαι πάρα πολύ περήφανος για αυτούς τους ανθρώπους που με στήριξαν. Αν και δυστυχώς δεν είχε την κατάληξη που εγώ θα ήθελα, είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ντάνιελ, είναι η βραδιά του, το αξίζει, ήταν καταπληκτικός. Νομίζω ότι το γεγονός ότι τελείωσε το παιχνίδι με πέντε ζωές, λέει πάρα πολλά. Θέλω να το χαρεί, το αξίζει και το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια και ότι το Survivor δεν τελειώνει, όπως και η φιλία εμένα και του Ντάνιελ. Τον αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να του δώσω από τα βάθη της καρδιάς μου συγχαρητήρια και σ’ αυτόν και στην οικογένειά του γιατί έχουν μεγαλώσει έναν καταπληκτικό άνθρωπο».

Και δεν τα είπε μόνο σε εμάς αυτά τα λόγια. Τα είπε και στους γονείς του Ντάνιελ μαζί με άλλα ουσίας αφού φωτογρα΄φηθηκε με όλη την οικογένεια του φίλου του και νικητή του παιχνιδιού. «Θέλω να ξέρετε πως ότι χρειαστείτε θα είμαι πάντα δίπλα σας. Και στον Ντάνιελ και σε εσάς. Να μην διστάσετε ποτέ» ήταν τα λόγια του στους συγκινημένους γονείς του Ντάνιελ που ζούσαν πρωτόγνωρες στιγμές.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.06.2024 - 11:27