Αντρέας Γεωργίου: «Τη δεύτερη μέρα που γνωριστήκαμε με τη Σιμώνη, είπα ότι πρέπει να μιλήσουμε για κάποια πράγματα, ποιος είμαι, αν θέλει να είναι μαζί μου»

01.04.2025
Αντρέας Γεωργίου: «Τη δεύτερη μέρα που γνωριστήκαμε με τη Σιμώνη, είπα ότι πρέπει να μιλήσουμε για κάποια πράγματα, ποιος είμαι, αν θέλει να είναι μαζί μου»
Όσα είπε για τη σύντροφο της ζωής του

Για τη σύζυγό του και το παιδί που περιμένουν μίλησε μεταξύ άλλων ο Αντρέας Γεωργίου στο Στούντιο 4.

«Με τη γυναίκα μου βρέθηκα όταν έφτασα στην ηλικία της μάνας μου και είχα κάτι σύνδρομα πανικού και συνειδητοποίησα πόσο γρήγορα να περνάει η ζωή. Άρχισα να σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να χάνω χρόνο. Άρχισα να έχω θέμα με το ψέμα. Τη δεύτερη μέρα που γνωριστήκαμε είπα ότι πρέπει να μιλήσουμε για κάποια πράγματα, ποιος είμαι, αν θέλει να είναι μαζί μου. Ήταν καθαρά δικό μου, δεν μπορούσα να είμαι μαζί της αν δεν ήξερε ακριβώς ποιος είμαι.

Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που με είδε ατόφιο. Συνήθως αφήνουμε κάτι πίσω, δεν τα λέμε όλα. Με έναν περίεργο τρόπο δεν χρειαζόταν να πω και κάτι, τα βλε΄πει. Μοιάζουμε γιατί από μικρή ηλικία είναι η ίδια» είπε για τη Σιμώνη Χριστοδούλου.

Για το παιδί που περιμένουν δήλωσε: «Το θέλαμε, δεν έτυχε. Είναι δύσκολη αυτή η περίοδος. Αυτό είναι και το ενδιαφέρον. Όταν μπαίνεις σε μια τέτοια κατάσταση στη ζωή σου, είναι δέσμευση. Εγώ φοβόμουν τον γάμο, δεν μπορώ να δεχτώ το για πάντα. Τη Σιμώνη δεν μπορούσα να τη χάσω, ήθελα το για πάντα. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά. Έχω την επιμονή όχι την υπομονή. Υπα΄ρχουν κάποιες αλλαγές στη γυναίκα όταν είναι έγκυος και θέλει λίγη υπομονή. Μαθαίνω την υπομονή τώρα. Το μωρό θα γεννηθεί τέλος καλοκαιριού, τέλος Αυγούστου, αρχές Σεπτέμβρη, κοντά στις μέρες που παντρευτήκαμε».

«18 Απριλίου γίνομαι 43. Μου αρέσει να μεγαλώνω. Είναι ένας αριθμός. Στον 20χρονο εαυτό μου θα έλεγα μπράβο» ανέφερε.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.04.2025 - 09:16