Θέλει η Καινούργιου να κρυφτεί & η... χαρά δεν την αφήνει! [photos]

02.01.2016
Με τον ιδανικότερο τρόπο φαίνεται ότι έκλεισε η χρονιά για την Κατερίνα Καινούργιου, αφού λίγο πριν φύγει το 2015, ήρθε η επανασύνδεση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Και μπορεί η παρουσιάστρια να μην έχει παραδεχτεί ακόμα την ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική της ζωή, όμως, ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram "φωνάζει" ότι τα ξαναβρήκε με τον επιχειρηματία. Κι εκεί που μετά το χωρισμό τους, ο λογαριασμός της ήτο... μαραμένος, ήρθε και άνθισε again και μυρίζει... έρωτα! Εξάλλου, μια ματιά στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει τις τελευταίες μέρες, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Η Καινούργιου δε μαρτύρησε πού, πώς και με ποιον υποδέχτηκε το νέο έτος, ομως, φρόντισε να στείλει στους διαδικτυακούς της φίλους, ευχές όλο νόημα. "Η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει τις καρδιές όλων" ευχήθηκε το Κατερινίω σε μία φωτογραφία, όπου η ίδια ποζάρει σχηματίζοντας με τα χέρια της μια καρδιά. Και στην προκειμένη περίπτση, τι κάνει νιάου νιάου στε κεραμμίδια;

Και όχι οι φωτογραφίες δε σταματούν. Ανέβασε και άλλη μία με το σκυλακι της, ενώ εκείνη που τα "έσπασε" ήταν μία άκρως καλλιτεχνική και ατμοσφαιρική φωτό. Σε αυτήν απεικονίζονται πουλιά που σχηματίζουν στον ουρανό ένα χαμογελαστό πρόσωπο. Και ναι, το χαμόγελο έχει επιστρέψει εδώ και λίγες μέρες στο πρόσωπο της Κατερίνας.

Και όοοοχι, οι φωτό δε σταματούν. Είχαμε και την πρώτη selfie της χαμογελαστής και χαρούμενης Κατερίνας, μέσα απο το αυτοκίνητο. Η ίδια κάθεται στη θέση του συνοδηγού, ενώ δεν μας αποκαλύπτει ποιος είναι ο οδηγός. Αν ήταν ο αδελφός της ο Παναγιώτης, θα μας τον είχε αποκαλύψει, αφού τις μέρες που ήταν χώρια με τον Σταθοκωστόπουλο, ουκ ολίγες φορές είχαμε δει φωτογραφίες με τα δύο αδέλφια. Εξάλλου, ο αδελφός της την είχε στηρίξει αρκετά την περίοδο εκείνη.