Εβελίνα Νικόλιζα: Κινεί νομικές διαδικασίες εναντίον του τραγουδιστή που της επιτέθηκε λεκτικά

Εβελίνα Νικόλιζα: Κινεί νομικές διαδικασίες εναντίον του τραγουδιστή που της επιτέθηκε λεκτικά
Μεγάλος ντόρος έγινε χθες για τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε η Εβελίνα Νικόλιζα από γνωσ΄το τραγουδιστή

Όπως γνωστοποίησε η ίδια δέχτηκε ένα άκρως επιθετικό μήνυμα από πολύ γνωστό τραγουδιστή μετά το τέλος της δεύτερης εκπομπής των Weekenders την Κυριακή. Το γράψαμε και χθες, το επαναλαμβάνουμε και σήμερα, αυτό που ενόχλησε τον τραγουδιστή δεν ΄ήταν κάποιο σχόλιο εναντίον του ή κάτι που ειπώθηκε με άσχημο τρόπο από την παρουσιάστρια.

Αυτό που τον έκανε έξαλλο ήταν το γεγονός ότι η Εβελίνα Νικόλιζα πασάροντας ένα θέμα στην εκπομπή ανέφερε με λάθος σειρά τα ονόματα ενός σχήματος νυχτερινού κέντρου. Εξ' ου και αυτά που της έγραψε στο οργισμένο μήνυμά του. Η Εβελίνα σοκαρισμένη από αυτό που αντίκρισε στα direct messages του Instagram της άμεσα επικοινώνησε με τη δικηγόρο της και από εκεί και πέρα η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της. Τι της έγραψε;

«Βρε ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΗ μάθε λίγο ποιος γεμίζει μαγαζιά, ποιος είναι πρώτος ποιος κτλ και μετά θα λες για το σχήμα μας τα ονόματα και θα τα λες όπως είναι κατά σειρά, θα σέβεσαι λίγο, οκ. Μην κοιτάς που και καλά έχεις 173 χιλιάδες στο ψευτοπροφίλ σου, εγώ είχα 250.000 και το χάκαραν. Οπότε επειδή δεν έχεις κάνει τίποτα και ούτε τίποτα είσαι, απλά μία στο πάνελ, μάθε να σέβεσαι, οκ;;; Άντε μπράβο ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΗ».

Πάνω στην ανάρτησή της η Εβελίνα Νικόλιζα έβαλε το εξής γραπτό σχόλιο: «Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής που ξέρει να επιβιώνει»

EVELINA_NIKOLIZA_EPITHESSI_4daab_8de69.jpg

Όπως μάθαμε από το στενό της περιβάλλον είναι αποφασισμένη να μην το αφήσει να περάσει έτσι αυτό. Σκοπεύει να κινήσει νομικές διαδικασίες ενταντίον του τραγουδιστή για τη φραστική του επίθεση και μένει να αποσαφηνιστεί τι είδους θα είναι οι διαδικασίες αυτές. Όπως μας ψιθύρισαν η ίδια δεν επιθυμεί να επιδιώξει την ποινική του δίωξη αλλά την αστική είτε για να επανορθώσει με μια συγγνώμη για τη φραστική του επίθεση, είτε για κάποιου είδους χρηματική αποζημίωση που η παρουσιάστρια σκοπεύει -αν τελικά αποφασίσει να προχωρήσει σε αυτή τη νομική διαδικασία- να διαθέσει σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.

Το θέμα της δεν είναι η τιμωρία του, αλλά να αντιληφθεί με κάπoιον τρόπο πως οι πράξεις έχουν συνέπειες και ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Όποιες κι αν είναι αυτές που του αναλογούν.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.09.2024 - 15:29