Και αν κρίνουμε και από το οπτικό κομμάτι όσων μας έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Σάκης Ρουβάς "το' χει" κιόλας και στη μαγειρική. Αν ο Αποστόλης Ρουβάς που είναι chef τραγουδούσε κιόλας θα είχαμε μπερδέματα....
Σήμερα πάντως μπήκε για λόγους παράδοσης. Για να βάψει τα αυγά της οικογένειας, δική τους παραγωγής, από το κοτέτσι που διατηρούνε στον υπέροχο κήπο τους στην Καλλιτεχνούπολη με την Κάτια Ζουγούλη και τα παιδιά τους.
Και φέτος το πήγε αλλιώς. Κι αυτός επέλεξε τους φυσικούς τρόπους βαφής των Πασχαλιάτικων Αυγών επιλέγοντας, παντζάρια, κουρκουμά και φλούδες κρεμμυδιού. (Ανάρπαστο έχει γίνει το χθεσιμό μας άρθρο για αυτό τον τρόπο βαφής των αυγών ε;)
Και εξήγησε κιόλας βήμα βήμα όλη τη διαδικασία ενώ έδωσε κι εκείνος και tips για το πώς μπορείτε να κάνετε τα χρώματα πάνω στα αυγά σαςς πιο έντονα... Πάντως η εμεπιρία του στην κουζίνα φαίνεται και από τα κατάλευκα αυγά που επέλεξε για να βάψει (τα σκούρα δεν βάφονται με φυσικές βαφές, ή τέλος πάντων βάφονται αλλά όχι ωραία)