Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η τροφική δηλητηρίαση που τον οδήγησε στο νοσοκομείο

24.09.2024
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η τροφική δηλητηρίαση που τον οδήγησε στο νοσοκομείο
Πέρασε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο και κατέληξε στο νοσοκομείο

Σίγουρα η τροφική δηλητηρίαση δεν είναι κάτι ευχάριστο και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην είναι και κάτι απλό. Κι αντιλαμβανόμαστε από τον τρόπο που περιέγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την περιπέτειά του –που ακόμα τον κρατάει εκτός δουλειάς- ότι πέρασε πολύ δύσκολα.

Το ηχητικό απόσπασμα από την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή έπαιξε σήμερα το «Πρωινό Σουσου».

«Εχθές δεν ήρθα, γιατί έπαθα μια μικρή δηλητηρίαση από φαγητό. Όχι μικρή, βασικά, μεγάλη. Ήταν από άπλυτο λαχανικό. Πήρα σάντουιτς, ήταν άπλυτο το λαχανικό αλλά δεν θέλω να κινηθώ νομικά. Αυτό μπορεί να συμβεί, όλοι μπορεί να κάνουν ένα λάθος», είπε σε τηλεφωνική σύνδεση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει στον Sfera 102,2 και συνέχισε:

«Έφαγα το σάντουιτς εκείνο το πρωί, δεν ξανά έφαγα τίποτα άλλο και πέρασα ένα αδιανόητο Σαββατοκύριακο με φρικτούς πόνους. Πήγα στο νοσοκομείο, γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τους πόνους. Βρήκαν το συγκεκριμένο βακτηρίδιο, που δημιουργεί αυτό το πράγμα και όλα καλά»

Εξ’ αιτίας αυτής της απρόσμενης περιπέτειας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έμεινε εκτός ραδιοφώνου και χθες και σήμερα ενώ αναβλήθηκαν και τα χθεσινά πρώτα γυρίσματα της βραδινής του εκπομπής «The 2Night Show» και πρέπει να επαναπρογραμματιστούν.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.09.2024 - 16:14