Η απομάκρυνση του Χρήστου Μάστορα από τη συναυλία της Μαρινέλλας, το παρασκήνιο και η ανακοίνωσή του

24.09.2024
Η απομάκρυνση του Χρήστου Μάστορα από τη συναυλία της Μαρινέλλας, το παρασκήνιο και η ανακοίνωσή του
Θέμα της ημέρας ήταν η απομάκρυνση του Χρήστου Μάστορα από την αυριανή συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο.

Η συνεργασία τους και η συμμετοχή του Χρήστου Μάστορα στη συγκεκριμένη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο ήταν για εκείνον κάτι πολύ σημαντικό και είχε κλείσει εδώ και πολύ καιρό. Το είχε ανακοινώσει ο ίδιος στις 19 Απριλίου με ένα ποστ στο προσωπικό του Instagram γράφοντας:

«Είπαμε πολλά που δεν λέγονται..
Είπαμε όμως και πολλά που τραγουδιούνται!!
Κυρία Μαρινέλλα , σας ευχαριστώ για τη ζεστασιά με την οποία με αγκαλιάσατε.
Σας δίνω υπόσχεση ότι θα βάλω τα δυνατά μου να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης του μεγαλείου σας και ονειρεύομαι να βρεθώ δίπλα σας on stage».

Πέντε μήνες μετά, μόλις χθες, έγινε γνωστό πως η ίδια η Μαρινέλλα τελικά "έκοψε" τον Χρήστο Μάστορα από τη συγκεκριμένη συναυλία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη τα τραγούδια που θα έλεγε θα τα πει τελικά ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τα υπόλοιπα δικά του. Ο δημοσιογράφος που έβγαλε και το θέμα χθες βρέθηκε σήμερα στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε αναλυτικά σε ότι έχει συμβεί.

Λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος ο Χρήστος Μάστορας είχε και την πρώτη αντίδραση για τη μη συμμετοχή του στην πολυαναμενόμενη αυτή συναυλία δημοσιεύοντας ένα story στο δικό του instagram γράφοντας:

«Είχα τη μεγάλη τιμή, η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στην δεύτερη πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας.
Είμαι σίγουρος πως όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία»

xmastoras_a8a57.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 24.09.2024 - 16:07