Δέσποινα Καμπούρη: Το χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη, το άγχος και η ανακούφιση

Δέσποινα Καμπούρη: Το χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη, το άγχος και η ανακούφιση
Σε περίοδο ανάρρωσης είναι η Δέσποινα Καμπούρη

Μόλις 15 μέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που η παρουσιάστρια βρέθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη που κρίθηκε απαραίτητο από τους γιατρούς που την παρακολουθούσαν.

Αν και δεν έχει μιλήσει εκτενώς για αυτό το θέμα –ούτε σήμερα το έκανε, απλά διευκρίνησε γιατί μπήκε στο νοσοκομείο για να μην φτιάχονται σενάρια για την υγεία της από όσους είδαν το στορι- η Δέσποινα Καμπούρη την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν άρχισε να έχει πολύ ισχυρούς πόνους στη μέση της και μουδιάσματα το πόδι της.

Καθώς είναι ένας άνθρωπος που ειδικά τα θέματα υγείας τα παρακολουθεί και δεν τα αφήνει στην τύχη τους έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και ανακάλυψε πως έχει πάθει σοβαρή ζημιά σε σπονδύλους που πίεζαν νεύρα και τις δημιουργούσαν αυτές τις καταστάσεις και κάποιες φορές αφόρητους πόνους.

Καθώς η ίδια, όπως και όλοι μας στη θέση της, φοβήθηκε πολύ το ενδεχόμενο χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη το έψαξε πολύ και προσπάθησε το πρώτο διάστημα να το αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή και εξειδικευμένη άσκηση αλλά τελικά το χειρουγείο ήταν μονόδρομος. Αν δεν το έκανε οι επιπτώσεις θα μπορούσαν να είναι πολύ σοβαρές.

Και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Αυτό το διάστημα για εκείνη είναι διάστημα αποθεραπείας και ανάρρωσης, απαγορεύεται να οδηγεί –για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμα- και είναι οι συνεργάτες και οι φίλοι αυτοί που την πηγαινοφέρνουν στα στούντιο της εκπομπής. Δηλαδή η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Δημήτρης Πανόπουλος που μένουν πιο κοντά και φυσικά τα ταξί.

Ενώ ο σύζυγός της και οι δικοί της άνθρωποι έχουν αναλάβει τις υποχρεώσεις των παιδιών.

«Τώρα που έφυγε αυτό το πρώτο δύσκολο Σαββατοκύριακο νιώθω μία ανακούφιση. Είμαι ήρεμη και πολύ τυχερή που βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή. Και με τον Θανάση γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, άλλα τόσα με τον Μίλτο, είμαστε και φίλοι δηλαδή και αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Τώρα γνωρίζομαι και με την Εβελίνα και τον Δημήτρη, νιώθω ότι θα γίνουμε πολύ καλοί φίλοι» είπε η Δέσποινα Καμπούρη στην κάμερα του Happy Day το πρωί μιλ΄ώντας αρχικά για τους Weekenders και συνέχισε:

«Φυσικά και περιμένω να ακούσω τη γνώμη των παιδιών μου. Δεν ξέρω, βέβαια, πόσο αντικειμενικά είναι τα παιδιά μου. Πάντα τη μαμά τους τη βλέπουν φοβερή και τρομερή, τα παιδιά έχουν την τάση να εξιδανικεύουν τους γονείς τους»

Ενώ για το επίμαχο θέμα του νοσοκομείου, όταν ρωτήθηκε απάντησε:

«Έκανα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο στη σπονδυλική μου στήλη. Είναι όλα πάρα πολύ καλά τώρα. Προφανώς δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί, όμως ήταν απαραίτητο να γίνει. Στέφθηκε με επιτυχία,
Πολλές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου πριν το χειρουργείο. Πέρασα πάρα πολύ άγχος, πάρα πολύ στρες αλλά μένω στο ότι πήγαν όλα καλά», καταλήγει στις δηλώσεις της η Δέσποινα Καμπούρη.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.09.2024 - 12:43