Κωνσταντίνος Αργυρός: Η συγκινητική πραγματοποίηση της ευχής της Νένας για το Make a Wish στο Κατράκειο

26.09.2024
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η συγκινητική πραγματοποίηση της ευχής της Νένας για το Make a Wish στο Κατράκειο
Με την καρδιά του ο Κωσνατνίνος Αργυρός στηρίζει πάντα το Make a wish

Η ευχή της 16χρονης Νένας ήταν απλή. Ήθελε να γνωρίσει από κοντά το είδωλό της, Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο ίδιος ο τραγουδιστής όμως το πήγε πολλά βήματα παραπάνω. Όχι μόνο υποδέχτηκε το γλυκό κορίτσι στα παρασκήνια της συναυλίας του στο Κατράκειοπριν από λίγο καιρό, βγάζοντας μαζί της δεκάδες φωτογραφίες, μιλώντας για ώρα και υπογράφοντάς της συλλεκτικό CD του και γιορτάζοντας τα γενέθλιά της, αλλά την ανέβασε και μαζί του στη σκηνή να παίξουν στο πιάνο δίπλα δίπλα, ένα απο τα αγαπημένα της τραγούδια το "Τι να το κάνω".

Ολόκληρη η ευχή της περιγράφεται αναλυτικά στο site του Make a Wish και είναι πραγματικά συγκινητικός ο τρόπος που ο γνωστός τραγουδιστής ανταποκρίθηκε.

"Η Νένα είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, ώριμη, συνειδητοποιημένη και με μια τεράστια αγάπη στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η ευχή της δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από το να γνωρίσει τον αγαπημένο της καλλιτέχνη και να ζήσει κάτι μοναδικό μαζί του. Η νεράιδά της, η Βικτώρια, μας διηγείται το ταξίδι της ευχής της:

Μια καλοκαιρινή ημέρα, κάλεσα τη Νένα, για να την ενημερώσω για την εκπλήρωση της ευχής της και σίγουρα ήταν ένα τηλεφώνημα που δεν το περίμενε με τίποτα! Είχε μείνει άναυδη, κρατούσε σφιχτά τον αδερφό της (ο οποίος ισχυριζόταν ότι «όλα το χεράκι του τα τράβηξε») και στο τέλος του τηλεφωνήματος δώσαμε ραντεβού στο Κατράκειο θέατρο, ώστε να παρακολουθήσουμε τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Η Νένα πετούσε στα σύννεφα και δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της! Πλησιάζοντας στην ποθητή ημερομηνία, είχαμε κανονίσει ένα ολοκαίνουργιο σύνολο σύμφωνα με τις προτιμήσεις της, ένα προσωποποιημένο δωράκι για τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο και μια σειρά από προετοιμασίες για την ημέρα εκείνη. Στο σπίτι της την επισκέφθηκε πρώτα μακιγιέρ και κομμώτρια, με τις οποίες πέρασαν υπέροχα και ένιωσε πολύ ξεχωριστή – όπως και είναι! Σειρά είχε η γνωριμία με τους εθελοντές και γεύμα με το αγαπημένο της ιταλικό φαγητό.

Μιλήσαμε για τα ενδιαφέροντά της, τα όνειρα που έχει και το πώς η ευχή αυτή είναι τόσο σημαντική για εκείνη. Όπως ανέφερε, η θεία της την έβαλε στον μουσικό κόσμο του Αργυρού, και τα τελευταία χρόνια η επιρροή που της ασκεί είναι μεγάλη. Είναι εκεί, όποτε τον έχει ανάγκη, και την ταξιδεύει. Χωρίς να καθυστερούμε, πήγαμε στο θέατρο και εκεί περιμέναμε με αγωνία τη στιγμή της συνάντησης.

Και το τηλεφώνημα ήρθε και πηγαίνοντας στα καμαρίνια είδε τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Αργυρό να την φωνάζει και να πηγαίνει προς το μέρος της με μια ανοιχτή αγκαλιά! Πολύ τρυφερές στιγμές ακολούθησαν με εκείνη να προσπαθεί να του δείξει πόσο τον αγαπά. Αυτόγραφα, φωτογραφίες και πολλές αγκαλιές εναλλάσσονταν, σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό κλίμα.

Η συναυλία, που ακολούθησε, ήταν μοναδική, και την περίμενε μία μεγάλη έκπληξη: ο Κωνσταντίνος Αργυρός τη φώναξε στη σκηνή, για να της αφιερώσει το αγαπημένο της τραγούδι και να το τραγουδήσουν μαζί στο πιάνο! Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της γινόταν πραγματικότητα: Χιλιάδες κόσμος φώναζε το όνομά της, την χειροκροτούσαν, άναψαν τους φακούς τους για εκείνη, και μια ατμόσφαιρα μοναδική χάρισαν στη Νένα την καλύτερη στιγμή της ζωής της!

Η μαμά της ήταν συγκινημένη συνεχώς και ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Νένας, ο αδερφός της, είχε πάει στο πιο κοντινό σημείο της σκηνής και φώναζε περήφανα «είναι η αδερφή μου!» Όπως χαρακτηριστικά είπε η μαμά της όταν φεύγαμε, «νιώθουμε ότι είμαστε διακοπές σήμερα! Έχετε πάρει από πάνω μας κάθε άγχος και έχουμε πλημμυρίσει από χαρά!». Η Νένα δεν σταματούσε να λέει ευχαριστώ και να γελά. Οι επόμενες μέρες τη βρήκαν να δέχεται μηνύματα από γνωστούς της και να βιώνει ένα τεράστιο κύμα αγάπης από τα social media.

Μετά από τις πολλές δυσκολίες που είχε βιώσει, τη στιγμή που ήταν στο πιάνο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, πίστεψε ότι όλα τα καλά έρχονται και όλη η ζωή της είναι μπροστά για να γευτεί πολλές ξεχωριστές εμπειρίες!"

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2024 - 04:44