Η μοδίστρα της Μαρινέλλας λυγίζει: «Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, δύσκολες ώρες»

26.09.2024
Η μοδίστρα της Μαρινέλλας λυγίζει: «Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, δύσκολες ώρες»
Πολλοί άνθρωποι από το περιβάλλον της Μαρινέλλας μίλησαν για εκείνη

Εκτός από τον καλλιτεχνικό χώρο και το κοινό σε σοκ φυσικά είναι και οι κοντινοί άνθρωποι της Μαρινέλλας που αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας της.

Η τραγουδίστρια μετά την κατάρρευσή της χθες το βράδυ στο Ηρώδειο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.

Στην «Super Κατερίνα» μίλησε η γυναίκα που εδώ και 40 χρόνια ράβει όλα τα ρούχα των εμφανίσεών της αποκαρδιωμένη. Η μοδίστρα της Κάτια Γκίγκιλα μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή:

«Εχθές το βράδυ αργά έστειλα ένα μήνυμα σε ένα πρόσωπο από το κοντινό της περιβάλλον έστω να μου πει μια κουβέντα και μου απάντησε λακωνικά έχει πάθει εγκεφαλικό δεν ξέρουμε πόσο σοβαρά είναι. Τώρα βλέπω, έχω απογοητευτεί τελείως» είπε η κυρία Γκίλα στην εκπομπή και συνέχισε:

«Δεν θέλω να ενοχλήσω την κυρία Λούλα, το παιδί, δεν θέλω να ενοχλήσω κανέναν. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη, έχω καταρρεύσει. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, δεν τα βλέπω καθόλου καλά τι να σας πω δεν μπορώ να επικοινωνήσω με κανέναν γιατί αυτές είναι δύσκολες ώρες.

Γνωριζόμαστε 40 χρόνια, μια σχέση ζωής, εμένα τραγουδούσε και η αδερφή μου και ήταν μαζί της από 13 χρονών ήταν η αδερφή μου μαζί της κι εγώ τη ράβω από τότε. Μόνο αυτά στο Ηρώδειο δεν έκανα αλλιώς θα ήμουνα εκεί.

Νομίζω ένα χρόνο την προετοίμαζε τη συναυλία αυτή και έτσι όπως είναι αγχώδης και θέλει να είναι όλα τέλεια και όλα να τα κανονίζει… Ήλπιζα ότι από κούραση, από άγχος ότι θα ήταν μια απλή λιποθυμία, αλλά όπως μου λέτε κι εσείς, δεν είναι»

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2024 - 15:09