Μαρινέλλα: Το νέο Ιατρικό Ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της

26.09.2024
Μαρινέλλα: Το νέο Ιατρικό Ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της
Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης
Νέο Ιατρικό Ανακοινωθέν εξέδωσε πριν από λίγη ώρα το νοσοκομείο

Κρίσιμη χαρακτηρίζει την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας το νέο Ιατρικό Ανακοινωθέν που εκδόθηκε πριν από λίγο από το νοσοκομείο Υγεία και υπογράφουν οι τρεις θεράποντες ιατροί της.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης».

Η μεγάλη ερμηνεύτρια νοσηλεύεται από χθες το βράδυ στη ΜΕΘ του νοσοκομείου μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθε την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή του Ηρωδείου στη μεγάλη επετειακή συναυλία της και κατέρρευσε. Άμεσα στο πλευρό της βρέθηκε ο προσωπικός της γιατρός και προσωπικ΄ςο της φίλος κ Ηλίας Πολιτάκης που παρακολουθούσε τη συναυλία ως θεατής. Αλλά και η κόρη της που ανέβηκε τρέχοντας κι εκείνη στη σκηνή μετά την κατάρρευσή της και λίγη ώρα αργότερα μεταφερόταν στο νοσοκομείο έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις της στα καμαρίνια.

Οι εξειδικευμένες εξετάσεις που έγιναν έδειξαν τι ακριβώς έχει συμβεί. Το πρώτο ανακοινωθέν εκδόθηκε αργά τη νύχτα και ενημέρωνε για την πρώτη εικόνα των γιατρών για την κατάστασή της.

"Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22.30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.
Ο θεράπων ιατρός Ηλίας Κ. Πολιτάκης"

Σταθερή λοιπόν, αλλά κρίσιμη και όλες οι προσευχές του κόσμου μαζί της για να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2024 - 13:40