Μπέττυ Μαγγίρα: Το ξέσπασμά της για τη δημοσιοποίηση του βίντεο της κατάρρευσης της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

26.09.2024
Μπέττυ Μαγγίρα: Το ξέσπασμά της για τη δημοσιοποίηση του βίντεο της κατάρρευσης της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο
Πολύ εκνευρισμένη η Μπέττυ Μαγγίρα ξέσπασε

Τον χειμώνα που μας πέρασε η Μπέττυ Μαγγίρα συνεργάστηκε στενά με τη Μαρινέλλα στην παράσταση που παρουσίαζαν κάθε Τετάρτη στο NOX και φυσικά χθες βρισκόταν και η ίδια στο Ηρώδειο για να απολαύσει τη μεγάλη αυτή επετειακή συναυλία που περίμενε όλος ο κόσμος πως και πως.

Οι δύο γυναίκες συνδέθηκαν πολύ στενά και αυτό φάνηκε από την αρχή της συνεργασίας τους με τη Μπέττυ να γράφει τότε για αυτή τη σύμπραξη:

«ΣΗΜΕΡΑ!!! Έφτασε αυτό το … Σήμερα κι η αγωνία και το Τρακ χτυπάνε κόκκινο !!! Κανείς και τίποτα όμως , δεν θα μου πάρει την χαρά και την ευτυχία που νιώθω γι αυτήν τη συνεργασία!!!
Ευλογία ? Ευτυχία? Πείτε όπως θέλετε!
Η Γυναίκα αυτή ,μόνο με το μικρό της όνομα άνοιξε δρόμο για όλους τους καλλιτέχνες!! Δεν είναι τυχαία η επιτυχία της! Πέρα από το θείο δώρο της φωνής της δεν επαναπαύτηκε ποτέ , δούλευε , συνεχίζει να δουλεύει σκληρά , να μαθαίνει και να ΜΑΣ διδάσκει !!!!
Τόλμησε και κέρδισε κάθε στοίχημα! Πρωτοπόρα , καινοτόμα αψήφησε τα στεγανά της εποχής κι ανέβασε τον πήχη όσο καμία άλλη! Η μεγαλύτερη ελληνίδα τραγουδίστρια ζει για να μαθαίνει κάθε μέρα που περνά! Το χιούμορ της … απίθανο!
Με αγκάλιασε κι αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ!!!!! ΠΟΤΕ! Και την ευγνωμονώ , την ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία κι εύχομαι να την βγάλω ασπροπρόσωπη !
ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ μου Σ ΑΓΑΠΩ »

Κατάμεστο το θεάτρο, χιλιάδες οι θεατές (περίπου 5.000 χωράει το Ηρώδειο και ήταν κατάμεστο) να υποδέχονται τη Μαρινέλλα στη σκηνή θριαμβευτικά. Κανείς φυσικά δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια. Η ίδια η Μπέττυ Μαγγίρα δημοσίευσε και βίντεο από το ξεκίνημα της συναυλίας με την τεράστια Μαρινέλλα να ερμηνεύει τη μεγάλη της επιτυχία "Και καλύτερα"

Μόλις λίγα λεπτά πριν που τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Η κατάρρευση της Μαρινέλλας στο τρίτο τραγούδι της συναυλίας της κάνει τον γύρο των Social Media και των ειδησεογραφικών Sites καθώς ως γεγονός είναι είδηση -μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε, στην ιστορία υπάρχουν εκατοντάδες καταγεγραμμένες με εικόνα τέτοιες στιγμές που αφορούν εκπροσώπους όλων των χώρων, από την πολιτική ως και την καλλιτεχνική ζωή παγκόσμια- αλλά αυτό έχει εκνευρίσει και εξοργίσει πολύ κόσμο. Ανάμεσά τους και την παρουσιάστρια που εννοείται το εξέφρασε ανοιχτά.

"Το οτι ανέβηκε το βίντεο με την Μαρινέλλα να πέφτει στη σκηνή, με κάνει να αναρωτιέμαι μέχρι που μπορεί να φτάσει το ανθρώπινο είδος.... Ντροπή! Αυτό! Τίποτα άλλο." έγραψε η Μπέττυ.

3465149148238501802_58d02.jpg

Ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε: "Και δεν μιλάω για τα sites, είναι αναμενόμενο. Αλλά γι' αυτούς που ήρθαν να τη δουν και τραβούσαν βίντεο την ΄ρωα που έπεφτε...και χωρίς καμία ντροπή μετά το ανέβασαν...."

WhatsApp_Image_2024-09-26_at_03.08.23_cffb5.jpeg

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2024 - 03:10