Σοκ! Η Μαρινέλλα κατέρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου. Αποχώρησε με ασθενοφόρο. Διεκόπη η συναυλία

Σοκ! Η Μαρινέλλα κατέρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου. Αποχώρησε με ασθενοφόρο. Διεκόπη η συναυλία
Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης
Σε απόλυτο σοκ οι θεατές στο Ηρώδειο.

Η μεγάλη τραγουδίστρια Μαρινέλλα πριν από λίγη ώρα κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου την ώρα που τραγουδούσε το πασίγνωστο κομμάτι της "Τα λόγια είναι περιττά". Ήταν μόλις τι τρίτο τραγούδι που ερμήνευε στη σκηνή μετά την έναρξη.

Ξαφνικά και ενώ όλα ήταν μια χαρά η φωνή της και το χέρια της άρχισε να τρέμει και σε δευτερόλεπτα έχασε τις ασιθήσεις της και έπεσε στη σκηνή με όλο τον κόσμο να χάνει την αναπνοή του από το σοκ.

Πανικόβλητοι οι συνεργάτες της έτρεξαν να ανεβούν στη σκηνή τρέχοντας δίπλα της, Ανάμεσά τους και ο γνωστός παθολόγος Ηλίας Πολιτάκης στενός της φίλος και διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Θεραπευτηρίου Υγεία ο οποίος ανέβηκε τρέχοντας για τις πρώτες βοήθειες και βρέθηκε δίπλα της αμέσως μετά τους μουσικούς της, ενώ άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο στο σημείο. Το οποίο έφτασε πολύ γρήγορα και παρέλαβε την μεγάλη ερμηνεύτρια φεύγοντας με ταχύτητα για μεγάλο ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών. Μέχρι στιγμής που μιλάμε δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα γνωστό για την κατάσταση της υγείας της.

Είναι αυτονόητο οτι η συναυλία διεκόπη και οι σοκαρισμένοι θεατές ακόμα δεν μπορούν να ξεπεράσουν αυτό που έζησαν. Το ρεπορτάζ τρέχει και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.

Πριν λίγη ώρα υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής της συναυλίας για την αδιαθεσία της μεγάλη ερμηνεύτριας και την αναβολή

GALAXIAS_ANAKOINWSSI_2b033.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 25.09.2024 - 22:45