Τα πιο άτυχα ζώδια του Οκτωβρίου - Μήπως είσαι μέσα;

26.09.2024
Τα πιο άτυχα ζώδια του Οκτωβρίου - Μήπως είσαι μέσα;
Ποιοι θα δοκιμάσουν την υπομονή τους αυτόν τον μήνα;

Ο Οκτώβριος πλησιάζει και ενώ κάποιοι από εμάς νιώθουμε την αλλαγή του καιρού και ετοιμαζόμαστε για cozy βράδια, μερικά ζώδια ίσως δεν θα έχουν και τον πιο εύκολο μήνα. Τα άστρα, όπως φαίνεται, δεν θα δείξουν ιδιαίτερη καλοσύνη σε ορισμένους από εμάς. Αν είσαι από τα παρακάτω ζώδια, μην αγχώνεσαι (πολύ), αλλά προετοιμάσου για κάποιες προκλήσεις και μικρά... άτυχα στιγμιότυπα. Πάμε να δούμε ποιοι θα βρεθούν στο επίκεντρο των αναποδιών αυτόν τον μήνα!

Δίδυμοι

Αγαπημένε Δίδυμε, ο Οκτώβριος σε καλεί να βάλεις φρένο. Ναι, ξέρω ότι σου αρέσει να τρέχεις από το ένα μέρος στο άλλο και να κάνεις χίλια πράγματα ταυτόχρονα, αλλά αυτόν τον μήνα τα άστρα σου φωνάζουν: «Στάσου λίγο!» Οι καθυστερήσεις στη δουλειά, τα αναπάντεχα εμπόδια και οι μικρές παρεξηγήσεις με φίλους και συνεργάτες θα κάνουν την καθημερινότητά σου λίγο πιο απαιτητική απ’ όσο θα ήθελες.

Η συμβουλή μου; Κάνε μια παύση. Προσπάθησε να μην αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις και δες τον μήνα σαν μια ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου. Καλύτερα να μην βιαστείς γιατί η βιασύνη θα σου φέρει ακόμα περισσότερα μπλεξίματα.

Παρθένος

Αχ, Παρθένε μου, ετοιμάσου για έναν μήνα γεμάτο με μικρές αναποδιές που θα δοκιμάσουν την τελειομανία σου. Ο Οκτώβριος μπορεί να σου φέρει απογοητεύσεις στη δουλειά ή και προσωπικές δυσκολίες που δεν είχες υπολογίσει. Το πρόγραμμά σου ίσως βγει εκτός πορείας και οι «τέλειες» λύσεις που είχες στο μυαλό σου μπορεί να φαίνονται πιο μακρινές από ποτέ.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι, είναι ότι δεν μπορείς να ελέγχεις τα πάντα. Το να τα αφήσεις όλα για λίγο στην τύχη τους μπορεί να σου φαίνεται τρομακτικό, αλλά ίσως σου κάνει καλό. Δώσε χώρο στον εαυτό σου να ηρεμήσει και να επαναπροσδιορίσει τι πραγματικά έχει σημασία.

Τοξότης

Τοξότη, ο αγαπημένος μας περιπετειώδης φίλος, αυτόν τον μήνα τα πράγματα δεν θα πάνε και τόσο ομαλά όσο θα ήθελες. Οι μικρές ατυχίες και οι απογοητεύσεις θα σου φέρουν ένα αίσθημα απογοήτευσης και ίσως αρχίσεις να αμφιβάλλεις για την αγαπημένη σου θετική προσέγγιση στη ζωή.

Μην αφήσεις αυτές τις προσωρινές αναποδιές να σε ρίξουν. Αντιμετώπισε τα εμπόδια με την χαρακτηριστική σου αισιοδοξία και θύμισε στον εαυτό σου ότι κάθε δυσκολία είναι απλώς μια νέα περιπέτεια. Ίσως δεν είναι καιρός για μεγάλα σχέδια και ταξίδια, αλλά είναι η τέλεια στιγμή να εξετάσεις τι πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένο.

Ιχθύες

Αγαπητέ Ιχθύ, ο Οκτώβριος θα είναι λίγο πιο έντονος συναισθηματικά από ό,τι υπολόγιζες. Τα άστρα φέρνουν μαζί τους μικρά δράματα στις σχέσεις σου, και δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ήθελες. Ταυτόχρονα, τα επαγγελματικά σου ίσως σου φέρουν άγχος και δυσκολίες που δεν περίμενες.

Το κλειδί εδώ είναι να μην πάρεις τα πάντα προσωπικά (ναι, το ξέρω, πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη). Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και δώσε προτεραιότητα στη δική σου ηρεμία. Μερικές φορές το να πάρεις απόσταση από τις καταστάσεις μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο καθαρά.

Κριός

ΟΚ Κριέ, το ξέρουμε ότι δεν μπορείς να αντέξεις να μένεις στάσιμος, αλλά ο Οκτώβριος θα προσπαθήσει να σε κάνει να σκεφτείς δύο φορές πριν πάρεις την επόμενη απόφασή σου. Μπορεί να νιώσεις ότι τα πράγματα δεν πάνε με την ταχύτητα που θέλεις, είτε πρόκειται για τη δουλειά είτε για τα προσωπικά σου, και αυτό θα δοκιμάσει την ανυπομονησία σου.

Η πρόκληση εδώ είναι να καταφέρεις να μην βιαστείς σε σημαντικές αποφάσεις. Οι άστοχες κινήσεις μπορούν να σου φέρουν περισσότερα μπλεξίματα παρά λύσεις. Πάρε το χρόνο σου, άσε τα πράγματα να κυλήσουν και μην πιέζεις καταστάσεις που δεν είναι έτοιμες να εξελιχθούν.

Μην απογοητεύεσαι!

Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα ζώδια, μην αποθαρρύνεσαι. Όπως κάθε κακή περίοδος, έτσι και αυτή θα περάσει, και με λίγη υπομονή και θετική σκέψη, θα καταφέρεις να βγεις πιο δυνατός. Ο Οκτώβριος μπορεί να έχει τις προκλήσεις του, αλλά είναι και μια ευκαιρία να βελτιώσεις τον τρόπο που χειρίζεσαι τις δυσκολίες και να εξελιχθείς. Άλλωστε, τίποτα δεν κρατά για πάντα!

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2024 - 15:51