Η εγκυμονούσα υπουργός Κοινωνικής Συνοχής ήταν καλεσμένη στο Ηappy Day παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη.
Όπως είπε ρωτήθηκε από τον πρωθυπουργό αν θέλει να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα αλλά το συζήτησε και με τον σύζυγό της.
«Αυτό που μου είπε είναι ότι θέλει να είμαστε πολύ κοντά στο παιδάκι μας αλλά και ότι μου αρέσουν οι ευθύνες» ανε΄φερε.
«Θα ήθελα να ήταν κοντά μου ο μπαμπάς μου τώρα που περιμένουμε το μικρό, τι παππούς θα ήταν, τι συμβουλές θα του έδινε. Σκέφτομαι ότι έκανα πάντα με τον πατέρα μου μακέτες αυτοκινήτων, αν θα είναι το μικρό έτσι» ανέφερε για την απώλεια του πατέρα της.
Για τον σύζυγό της ανέφερε: «Γνωριζόμαστε 10-15 χρόνια, είμαστε πολύ κοντά, ήταν δίπλα μου στην πανδημία και στην αρρώστια του πατέρα μου, εκτιμώ την κρίση του και κατάλαβα σε κάποια φάση ότι είναι ο άνθρωπός μου για όλη μου τη ζωή. Καταλαβαίνει τα κακά μου, που είναι το πιο δύσκολο και μπορεί να σε κάνει να γελάς στις δυσκολίες.
Δεν του αρέσει η δημοσιότητα που φέρνει η πολιτική μου ιδιότητα. Έχουμε μια πολύ κανονική ζωή. Δεν θα σκεφτώ να μην βάλω τα παλιά μου αθλητικά γιατί δεν θα είμαι ωραία. Είναι ένα επάγγελμα αυτό που κάνω. Τον ίδιο τον φοβίζει και δεν του αρέσει η τόση έκθεση. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει κι αυτός πάρα πολλές ώρες» είπε μεταξύ άλλων.
«Έχω λιγούρες όχι τόσο ως προς κάτι συγκεκριμένο, θέλω να τα φάω όλα. Πιο πολύ σοκολάτα. Πηγαίνοντας στον γιατρό ο άντρας μου φοβόταν μήπως έχω διαβήτη κύησης αλλά τελικά ήμουν πολύ πιο κάτω. Έχω πάρει πολύ περισσότερα κιλά από όσα ήθελα.
Δεν έκανα baby shower, είναι λίγο περίεργο να υποβάλλεις τους α΄λλους στη διαδικασία να σου φέρουν δώρα.
Απόλαυσα τον γάμο μου, ήταν πολύ μικρός. Τα περισσότερα τα έκανε η μητε΄ρα μου. Είχαμε μόνο τους φίλους μας και κάναμε ένα πάρτι αλλα΄ επειδή χορέψαμε πολύ την άλλη μέρα έπιανα την κοιλιά μου.
Η μητρότητα δεν είναι εμπόδιο σε κάτι όπως την επαγγελματική σου καριέρα. Είμαι η πρώτη γυναίκα στα κυβερνητικά έδρανα έγκυος. Δεν θα είμαι η τελευταία. Αν χρειαστεί θα με δείτε με μάρσιππο στη Βουλή» εξήγησε.