Γιάννης Ξανθόπουλος: Επιστρέφει σε μαγαζί 7 μήνες μετά το τροχαίο. Που θα εμφανιστεί;

Γιάννης Ξανθόπουλος: Επιστρέφει σε μαγαζί 7 μήνες μετά το τροχαίο. Που θα εμφανιστεί;
Ο τραγουδιστής θα είναι σε σχήμα του χειμώνα

Ήταν στις αρχές Μαρτίου όταν ο Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη επιστρέφοντας στο σπίτι του ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι που στοίχισε τη ζωή σε ένα 19χρονο παιδί. Ήταν η κακιά η ώρα, ένα άλλο αυτοκίνητο που του έκλεισε τον δρόμο, ότι κι αν ήταν το κακό έγινε και δεν αλλάζει.

Και στιγμάτισε και τον ίδιον βαθιά και συναισθηματικά και ψυχολογικά που του πήρε μήνες για να καταφέρει έστω να βγει από το σπίτι του και χρειάστηκε στήριξη από όλους τους δικούς του ανθρώπους, την οικογένεια, τους φίλους και τον πνευματικό του για να μπορέσει να σταθεί κι ο ίδιος στα πόδια του.

Εκείνη την περίοδο ο νεαρός τραγουδιστής που ξεκίνησε την καριέρα του νικώντας το talent show Rising Star, ήταν στα καλύτερά του. Τραγουδούσε στο σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη και παράλληλα συμμετείχε στο J2US ως ο coach της Δώρας Παντελή.

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον. Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη» είχε γράψει ο ίδιος αρκετές μέρες μετά το δυστύχημα.

Και σιγά σιγά κατάφερε κι ο ίδιος να προχωρήσει και να επανέλθει στην καθημερινότητά του. Επόμενο βήμα η επιστροφή του στη δουλειά του. Στη νυχτερινή ζωή και στα μαγαζιά. Και αυτό πλέον έκλεισε. Από τις 4 Οκτωβρίου ο Γιάννης Ξανθόπουλος θα τραγουδάει με την Ιουλία Καλλιμάνη στο Tokyo Theater.
Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο στην αρχή αλλά ένα βήμα τη φορά.

3465014897689526135_32699.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2024 - 05:30