Θαύμα! Ο Νίκος Μουτσινάς γύρισε Αθήνα! Το «κόλπο» και η «προδοσία»

Θαύμα! Ο Νίκος Μουτσινάς γύρισε Αθήνα! Το «κόλπο» και η «προδοσία»
Σχεδόν όλο τον Αύγουστο τον πέρασε στο Μπαλί

Παρέα με τον Κωνσταντίνο Δέδε, ο Νίκος Μουτσινάς πέρασε έναν Αύγουστο με πολύ γέλιο, απίθανες εικόνες κι ένα αξέχαστο ταξίδι στο Μπαλί με ένα σύντομο πέρασμα από τη Σιγκαπούρη.

Μόλις τρεις μέρες εκεί -όλο το υπόλοιπο διάστημα ήταν σε διάφορα σημεία στο Μπαλί γυρνώντας από μέρος σε μέρος αντικρίζοντας μαγικά τοπία και εκπληκτική φύση γύρω τους. Στη Σιγκαπούρη πάλι αντίκρισαν τελεφερίκ με Hello Kitty.

Κι αν και ποστάρισε χθες το πέρασμά τους από το ομολογουμένως εντυπωσιακό αεροδρόμιο της πόλης με τον καταρράκτη της οροφής που έχιε φωτογραφηθεί περισσότερο κι από τα αξιοθέατα, η αλήθεια είναι πως είχε ήδη γυρίσει όταν έβαλε το βίντεο αυτό και τα stories που τους δείχνουν να εξερευνούν το εντυπωσιακό αεροδρόμιο μένοντας άφωνοι στο θέαμα του καταρράκτη.

Και τον "πρόδωσε" ο κολλητός του Κωνσταντίνος Δέδες, αφού την ώρα που ο παρουσιαστής έβαζε όλα αυτά δίνοντας την εντύπωση πως ετοιμάζονται να επιβιβαστούν για το ταξίδι της επιστροφής -προσφιλής τακτική των celebrities για να μην τους κάνουν "πεσίματα" οι κάμερες στα αεροδρόμια- ο γνωστός οδοντίατρος ανέβαζε πως είχε φτάσει στη Μύκονο!

Άρα όχι μόνο είχαν ήδη γυρίσει αλλά είχε ξεπεράσει και το όποιο jet lag και έφευγε ξανά για το κοσμοπολίτικο νησί.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2024 - 03:23