Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Όταν λέτε σε έναν άνθρωπο πως πάχυνε, είναι σαν να του καρφώνετε ένα μικρό καρφάκι»

26.09.2024
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Όταν λέτε σε έναν άνθρωπο πως πάχυνε, είναι σαν να του καρφώνετε ένα μικρό καρφάκι»
Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε πως στενοχωριέται πολύ με τα σχόλια

Την προσπάθεια του να χάσει βάρος , τη μάχη του με τα κιλά και τη γνωστή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του στην προσπάθειά του να χάσει οπωσδήποτε βάρος μίλησε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτολγου.
Ο παρουσιαστής έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν πως πήρε κάποια φαρμακευτική αγωγή που τον έκανε εξαιρετικά νευρικό και δυνητικά επικίνδυνο για τους γύρω του και ήταν η σύντροφός του Νάνσυ Αντωνίου εκείνη που ουσιαστικά τον έκανε να καταλάβει ότι πλέον έχει ξεφύγει και τα έκοψε.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε αναλυτικά για αυτό το θέμα ανοίγοντας την ψυχή του για τη δική του εμπειρία και έκανε και μια παράκληση προς όλους

«Αν μπορείτε κάθε φορά που βλέπετε έναν παχουλό άνθρωπο μια παχουλή κυρία μην της πείτε πώς πάχυνες έτσι. Σας παρακαλώ. Όσο κι αν σας το παίξει άνετος εκείνη την ώρα, να ξέρετε ότι μέσα του είναι σαν να του καρφώνετε ένα μικρό καρφάκι.

Αυτό το πω πω πώς πάχυνες έτσι, πω πω έβαλες κιλά μην το κάνετε. Δηλαδή σας εκλιπαρώ. Είναι μεγάλος ο πόνος σε πάρα πολλούς ανθρώπους που νομίζετε εκείνη την ώρα ότι το παίζουν λίγο άνετοι. Είναι πολύ δύσκολο»

«Εσύ όμως κάνεις χιούμορ με τα κιλά σου πολλές φορές, αλλά σε πονάει μέσα σου» του λέει εκείνη την ώρα η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Τι να κάνω Ζήνα μου. Βέβαια με στενοχωρεί. Τι να πω; Ψέματα; Με στενοχωρεί. Αλλά κάποια στιγμή λέω αν ο ίδιος δεν το διασκεδάσω που ουσιαστικά κάνω και μια δουλειά που περιμένουν από μένα κάποιοι άνθρωποι να νιώσουν καλύτερα τι;»

-Αν δεν ήσουν ο Γρηγόρης θα είχες την ίδια αντιμετώπιση από τον κόσμο;
«Όχι βέβαια. Όχι»

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2024 - 16:19