Κατερίνα Καινούργιου: Χθες ζαλίστηκε, σήμερα πνίγηκε... Κάντε κανά ευχέλαιο...

26.09.2024
Κατερίνα Καινούργιου: Χθες ζαλίστηκε, σήμερα πνίγηκε... Κάντε κανά ευχέλαιο...
Δύο αναποδιές σε δύο μέρες για την παρουσιάστρια

Χθες ομολογούμε γελάσαμε λίγο με την ατάκα περί ματιάσματος όταν η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφοντας από ένα διαφημιστικό break της εκπομπής ξανά στο πλατό για λίγα δευτερόλεπτα "χάθηκε" και όπως είπε η ίδια ζαλίστηκε και είδε...μαύρο...

Αλλά σήμερα ήρθε καπάκι ένα δεύτερο απρόοπτο να μας κάνει να σκεφτούμε οτι αν δεν είναι μα΄τι, παίζιε να είναι και γλωσσοφαγιά -αν βεβαίως τα πιστεύει κάποιος αυτά. Βλέπετε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου πνίγηκε την ώρα που πήγε να πιει λίγο νερό. Στον αέρα είχαν σε τηλεφωνική σύνδεση τη Φωτεινή Δάρρα που μιλούσε για τη μεγάλη Μαρινέλλα και το πόσο σοκαρίστηκε βλέποντας την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο αλλά και την ανησυχία της για την υγεία της μεγάλης τραγουδίστριας. Από πίσω ακούγαμε την Κατερίνα να παλεύει να μην ακουστεί ο βήχας που την είχε πιάσει αφού πνίγηκε με το νερό.

Εννοείται οτι ο σκηνοθέτης εστίασε στο πάνελ και όχι στην παρουσιάστρια που πάλευε να πάει ανάσα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε την κατάσταση του αέρα στα χέρια του ρίχνοντας και πλάγιες ματιές προς τη φίλη του που δυσκολευόταν.

Μέχρι και δάκρυα έφυγαν από τα μάτια της από το ατύχημα. Κι όταν επέστρεψε η εικόνα της, με ένα χαρτομάντηλο στα χέρια σκούπιζε τα μάτια της και η φωνή της έβγαινε ακόμα βραχνή.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2024 - 14:55