Ο Γιώργος Λιβάνης αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο γιος του και τη νέα πραγματικότητα της ζωής τους με την Ανδρομάχη

25.09.2024
Ο Γιώργος Λιβάνης αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο γιος του και τη νέα πραγματικότητα της ζωής τους με την Ανδρομάχη
Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου του έκανε ο Γιώργος Λιβάνης

Ο τραγουδιστής και η γυναίκα της ζωής του η Ανδρομάχη, από τις 12 Σεπτεμβρίου ζουν την απόλυτη ευτυχία έχοντας πια στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Γιώργος Λιβάνης βρέθηκε στην εκπομπή Buongiorno και μοιράστηκε τα συναισθήματά του για τον ερχομό του παιδιού του αλλά και τη νέα πραγματικότητα της ζωής τους πια, καθώς και την εμπειρία του τοκετού που κράτησε περίπου 16 ώρες. Ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει ο γιος τους.

«Είναι η πιο γλυκιά κούραση που μπορεί να συναντήσει άνθρωπος. Γιατί η αλήθεια είναι ανά 3 ώρες πρέπει να ξυπνάς αν είσαι κιόλας ενεργός και εγώ είμαι. Δεν θέλω να αφήνω την Ανδρομάχη να το ζει μόνη της και είναι και κάτι που μου αρέσει να το ζω και εγώ. Κοιμάσαι όσο χρειάζεται να κοιμηθείς» είπε ο Γιώργος Λιβάνης και συνέχισε:

«Θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Γεράσιμος και χαίρομαι πολύ που μοιάζει στην Ανδρομάχη γιατί με αυτή είμαι ερωτευμένος, οπότε σίγουρα ήθελα το παιδί μου να μοιάζει με εκείνη».

«Είχαμε μαζευτεί περίπου 40 άτομα στο μαιευτήριο, γονείς, φίλοι, συνεργάτες. Ήταν πραγματικά η πιο ωραία εμπειρία στη ζωή μου. Αλλαγή νιώθεις από το πρώτο δευτερόλεπτο γιατί πρέπει να αναλάβεις μια ευθύνη, φέρνεις μια ζωή στον κόσμο οπότε σκέφτεσαι τα πράγματα διπλά και τριπλά και πιο σωστά. Αυτό που κρατάω είναι η πρώτη στιγμή που μας έφεραν το μωρό στο δωμάτιο. Το πήρα αγκαλιά. Είναι το κάτι άλλο. Το θέμα είναι να είσαι έτοιμος. Πριν 5 χρόνια μπορεί να μην ήμουν έτοιμος. Αυτήν την στιγμή είμαι έτοιμος να είμαι μπαμπάς» ολοκλήρωσε ο ευτυχισμένος μπαμπάς.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.09.2024 - 23:59