Όταν ο Μπραντ φωτογράφισε την Αντζελίνα γυμνή μετά τη δεύτερη γέννα

02.11.2015
Το διάσημο περιοδικό "W" αναδημοσιεύει ένα απίθανο εντιτόριαλ του 2008 με τη διάσημη ηθοποιό να ποζάρει για τον φακό του αγαπημένου της -μόνη και με τα παιδιά τους. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έχει ποζάρει για εκατοντάδες φωτογράφους. Όμως τι συμβαίνει όταν ο άντρας πίσω από τον φακό είναι ο "άντρας της ζωής της" -όπως τον αποκαλεί η ίδια- Μπραντ Πιτ (Brad Pitt);

Αυτό ήταν το αρχικό κόνσεπτ της φωτογράφησης του 2008 που κατέγραψε με τον ωραιότερο τρόπο μια εβδομάδα από τη ζωή του διάσημου ζευγαριού και της οικογένειάς τους στο σπίτι τους στη Νότια Γαλλία, και μάλιστα την εποχή μετά τη γέννηση των διδύμων του.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες ξεχωρίζει και μία όπου η Αντζελίνα δεν φορά ρούχα, λίγες εβδομάδες αφού έχει γεννήσει. Η ίδια απαντά σχετικά: "Είμαι με έναν άντρα που έχει εξελιχθεί αρκετά ώστε να κοιτάζει το σώμα μου και να το βλέπει ως πιο όμορφο, εξαιατίας του ταξιδιού που έχει κάνει και αυτού που έχει δημιουργήσει. Εκείνος γνήσια το βλέπει με αυτό τον τρόπο. Κι εγώ γνήσια νιώθω ακόμη πιο σέξι".