Μπραντ Πιτ & Αντζελίνα Τζολί: Σκέτη απόλαυση η πρώτη τους κοινή συνέντευξη [vds]

02.11.2015
Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της παγκόσμιας σόουμπιζ -αν όχι το πιο διάσημο- εμφανίστηκε μαζί σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησαν για όλα.

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη ως ζευγάρι παραχώρησαν ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) στο αμερικανικό Today Show. Η συνέντευξη θα προβληθεί ολόκληρη σήμερα Δευτέρα (2/11/2015) όμως ήδη μερικά ενδιαφέροντα κομμάτια της κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Το απόσπασμα που θα δείτε στο βίντεο πιο κάτω, αφορά στη σχέση της Άντζι με τη μαγειρική, την οποία κάθε τρεις μήνες δηλώνει ότι θέλει να... γνωρίσει. Το ζεύγος είναι πραγματικά απολαυστικό με τον Μπραντ να καταλήγει με σιγουριά ότι η καλή του "Δεν έχει καμμία δουλειά στην κουζίνα".

Βέβαια η κουβέντα δεν έμεινε εκεί. Στράφηκε και στα πιο σοβαρά θέματα υγείας που αντιμετώπισε η Αντζελίνα Τζολί τον περασμένο χρόνο με τη διπλή μαστεκτομή και την αφαίρεση των ωοθηκών για προληπτικούς λόγους.


"Ήξερα καθ’ όλη τη διάρκεια των εγχειρήσεων ότι ήταν στο πλάι μου και ότι δεν θα ένιωθα λιγότερο γυναίκα επειδή ο άντρας μου δεν θα το άφηνε ποτέ να συμβεί", τονίζει η Αντζελίνα σε κομμάτι που θα προβληθεί σήμερα ενώ ο Μπραντ από την πλευρά του ήταν επίσης ξεκάθαρος και συγκινητικός.


"Θα έκανα τα πάντα για να κρατήσω ενωμένη την οικογένεια. Ήταν δικό της το φορτίο αυτό, χωρίς αμφιβολία. Ήταν μια τρομακτική απόφαση. Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να πάνε στραβά ή να πάνε σε άλλη κατεύθυνση".