5 μηνών (!) έγκυος η Σκάρλετ Γιόχανσον

04.03.2014
Μπορεί να ζούμε στον "πυρετό τον Όσκαρ" ακόμη, όμως η μεγάλη είδηση έρχεται από αλλού και θέλει τη Σκάρλετ να γεννάει (!) σε τέσσερις μήνες.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ (Romain Dauriac) τον Σεπτέμβριο ενώ μαζί έχουν κάνει μόλις δύο επίσημες κοινές εμφανίσεις.

Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, ο Ντοριάκ συνόδευσε την 29χρονη αγαπημένη του στα βραβεία Σεζάρ –όπου και εκείνη βραβεύτηκε παρεμπιπτόντως- και οι δυο τους δεν αποχωρίστηκαν στιγμή. Ακόμη και στις θέσεις τους κρατιόταν χέρι χέρι εκδηλώνοντας δημόσια συναισθήματα όπως δεν συνήθιζαν μέχρι τώρα. (Ιδού και τα πειστήρια)


Χθεσινό δημοσίευμα του δικτύου TMZ, όμως, φέρνει τα πάνω κάτω υποστηρίζοντας ότι η Σκάρλετ όχι μόνο είναι έγκυος, αλλά και αρκετά προχωρημένη.

"Σχεδόν 5 μηνών έγκυο" θέλουν τη Γιόχανσον πληροφορίες του TMZ παρόλο που επίσημη σχετική ανακοίνωση δεν έχουμε. Πάντως, αν ισχύουν οι φήμες, τότε η Σκάρλετ θα κάνει πολύ μικρή κοιλίτσα. (η παρακάτω φωτογραφία είναι από την εκδήλωση για τα φετινά βραβεία Σεζάρ στις 28/2)

Πάντως η ασυνήθιστα εκδηλωτική συμπεριφορά της Σκάρλετ απέναντι στον αγαπημένο της υπογραμμίζεται καθώς δεν έχει προηγούμενο. Θυμίζουμε ότι η διάσημη ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη με τον Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) επί 3 χρόνια και δεν υπάρχει ούτε μία (!) κοινή τους φωτογραφία από επίσημη εκδήλωση.