Μαρία Μπακοδήμου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το αλλεργικό σοκ που την οδήγησε στην εντατική

08.10.2024
Μαρία Μπακοδήμου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το αλλεργικό σοκ που την οδήγησε στην εντατική
Χθες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η παρουσιάστρια

Σοκαρισμένη η showbiz από την είδηση που δημοσίευσε χθες το TLife για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της η Μαρία Μπακοδήμου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η παρουσιάστρια πήγε για κάτι εξετάσεις και έπαθε αλλεργικό σοκ εντός του νοσοκομείου από κάποια ουσία στην οποία αντέδρασε ο οργανισμός της.

Και ήταν σοβαρό αλλεργικό σοκ. Τόσο που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική για κάποιες μέρες μέχρι να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Τέλος καλό,΄όλα καλά ευτυχώς και πλέον η Μαρία Μπακοδήμου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έχει επιστρέψει στο σπίτι της προσπαθώντας να ανακτήσει τις δυνάμεις της από τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε και ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Σήμερα πριν από λίγη ώρα έκανε και το πρώτο της ποστ στο instagram γράφοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου
όλους σας για την αγάπη, το νοιάξιμο και τις ευχές. Να είστε καλά. Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη. Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη. Όμως
ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου που σεβάστηκαν το όρκο που έχουν δώσει αλλά κι η οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες με αγωνία αλλά κι εξαιρετικά αντανακλαστικά για κρίσιμες αποφάσεις. Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία!»

Τελευταία τροποποίηση στις 08.10.2024 - 12:06